Az SZDSZ kedvére való
Egy nemzetrontó őszinte vallomása
2019. november 6. 00:44

Képtalálat a következőre: „horn gábor”

A Karácsony Gergő által megüttött hangnem és stílus nagyon kedvemre való.

„Jó volt, de főleg biztató ez a mai fővárosi kezdés. Nem értettem egyet minden döntéssel, de Karácsony Gergő által megütött hangnem és stilus ( persze tartalom is) nagyon kedvemre való. Talán mégis van másik Budapest és akkor talán lesz egyszer másik ország is...”

Horn Gábor: Biztató volt ez a mai fővárosi kezdés

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Orbán Viktor: Közép-Európa nehéz próbatételek előtt áll
    „Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap.
  • Törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti minimumot
    Törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti minimumot, amelyhez magyar állampolgárok által megválasztott magyar politikusokként alkalmazkodniuk kell a nemzetközi politikai fórumokon - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője vasárnap az M1 aktuális csatorna Szemtől szembe című műsorában.
  • Orbán: Közép-Európa lesz Európa jövője
    Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője", és "készen is állunk erre a küldetésre" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett megemlékezésen.
MTI Hírfelhasználó