Már az LMP is felébredt
2019. december 1. 00:40

Nem maradhat következmények nélkül amennyiben bebizonyosodik, hogy Máté Gábort is terheli felelősség Gothár Péter zaklatási ügyében - jelentette ki híradónknak az LMP országos elnökségének titkára.

Kanász-Máté azt mondta, ebben az ügyben azonban alapos vizsgálatra van szükség. Kérdésünkre, hogy akár igazgatói tisztségéről is le kell-e mondania, a politikus már nem adott egyértelmű választ. A Katona József színház vezetője, Máté Gábor a héten ismerte be, hogy igyekezett eltussolni Gothár Péter zaklatási ügyét.

"Amennyiben a vizsgálat felelősséget állapít meg, súlyos felelősséget állapít meg, akkor a következményeknek is súlyosnak kell lenniük, adott esetben az Ön által említett konzekvencia is elképzelhető, de én ezt még nem előlegezném meg, előbb jöjjön a vizsgálat, utána lehet bármilyen lépést megtenni"- mondta Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségi titkára.

LMP: Nem maradhat következmények nélkül a Gothár-ügy

HírTV
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó