Már az LMP is felébredt
2019. december 1. 00:40

Nem maradhat következmények nélkül amennyiben bebizonyosodik, hogy Máté Gábort is terheli felelősség Gothár Péter zaklatási ügyében - jelentette ki híradónknak az LMP országos elnökségének titkára.

Kanász-Máté azt mondta, ebben az ügyben azonban alapos vizsgálatra van szükség. Kérdésünkre, hogy akár igazgatói tisztségéről is le kell-e mondania, a politikus már nem adott egyértelmű választ. A Katona József színház vezetője, Máté Gábor a héten ismerte be, hogy igyekezett eltussolni Gothár Péter zaklatási ügyét.

"Amennyiben a vizsgálat felelősséget állapít meg, súlyos felelősséget állapít meg, akkor a következményeknek is súlyosnak kell lenniük, adott esetben az Ön által említett konzekvencia is elképzelhető, de én ezt még nem előlegezném meg, előbb jöjjön a vizsgálat, utána lehet bármilyen lépést megtenni"- mondta Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségi titkára.

LMP: Nem maradhat következmények nélkül a Gothár-ügy

HírTV
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Itthon 36-an fertőződtek meg egy családi rendezvényen
  Harminchatan fertőződtek meg koronavírussal egy Győr-Moson-Sopron megyei családi rendezvényen - közölte az M1 Híradója. Az esettel összefüggésben több mint 120-an kerültek hatósági házi karanténba.
 • Utcai zavargásokat hozhat az ősz Magyarországon
  A koronavírus-járvány alapjaiban írta át a politikai közbeszédet, így a pandémiát megelőző időszakhoz képest jelentősen háttérbe szorult az ellenzéki pártok között végbemenő dominanciaharc, sőt sokáig a pártok belső konfliktusairól sem lehetett hallani – fejtette ki Deák Dániel a Magyar Nemzetnek készített elemzésében.
 • "Az ellenzék nem tud hatékonyan fellépni"
  Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultáció ellen – mondta a Médianéző Központ elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.
MTI Hírfelhasználó