Karácsony és a hóhelyzet
2019. december 2. 13:41

Karácsony Gergely ismét magyarázkodik, most éppen a havazás következtében megbénult fővárosi közlekedés miatt, de szinte egyből ellentmondásba is keveredett a Facebookon közzétett bejegyzésében.

Idézzük: „Az előrejelzések szerint dél körül eláll a havazás Budapesten, így a délutáni csúcsra már a főbb útvonalakat meg lehet tisztítani. A sózás elkezdődött, a latyak letakarítása most még lassítaná a forgalmat, így az csak a délutáni csúcs után, este történik majd.

” Először tisztítanak, aztán sóznak, majd takarítanak? Hogy is van ez? Valahogy úgy, amikor 2004-ben Demszky dudálással tüntetett a kátyúk miatt, amiket neki kellett volna betömködnie?

Meg persze az is baj, hogy kevesen jelentkeztek hómunkásnak. Tehát minden és mindenki hibás, a havazás, a hómunkások, a latyak… Azt még várjuk, hogy a felkészületlenség miatt kit fognak okolni?! Karácsony Gergely vesszőparipáját is felhozzák a kommentelők a poszt alatt: „A klímavészhelyzet kihirdetése után. Meddig kell még eltűrnünk, hogy havazáskor csak a sózást tekinti a főváros megoldásnak?”, de személyzeti politikája is kap némi kritikát: „Lehet kellett volna még egy latyakeltakarításért felelős alpolgi, havi bruttó két milláért.”

MNO
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Az apokalipszis négy lovasa
  A nyílt társadalom ideológiái: a kommunizmus, a liberalizmus, a globalizmus és a rasszizmus.
 • Itthon 36-an fertőződtek meg egy családi rendezvényen
  Harminchatan fertőződtek meg koronavírussal egy Győr-Moson-Sopron megyei családi rendezvényen - közölte az M1 Híradója. Az esettel összefüggésben több mint 120-an kerültek hatósági házi karanténba.
 • Utcai zavargásokat hozhat az ősz Magyarországon
  A koronavírus-járvány alapjaiban írta át a politikai közbeszédet, így a pandémiát megelőző időszakhoz képest jelentősen háttérbe szorult az ellenzéki pártok között végbemenő dominanciaharc, sőt sokáig a pártok belső konfliktusairól sem lehetett hallani – fejtette ki Deák Dániel a Magyar Nemzetnek készített elemzésében.
MTI Hírfelhasználó