Elharapóznak az indulatok
2019. december 3. 00:41

És azokhoz is csak 24 órán belül lehet hozzászólni.

Változtat moderálási és kommentelési szabályain a 444 – írja szolgálati közleményében a portál. Mint magyarázzák, a kommentelés lényege az volna, hogy a hozzászólások valóban hozzátegyenek a cikkekhez, ehhez képest azt tapasztalják, hogy a cikkek alján gyakran elharapóznak az indulatok. 

Megjegyzik: a portálon naponta 7-8 ezer komment születik, amik moderálása egyre nehezebbé válik. A moderálást végző csapat az időbeli korlátozáson túl mostantól jobban odafigyel majd a tartalmi moderációra is. A mostani változtatás egy folyamat része, vizsgálják az új szabályok által okozott hatásokat, és ha kell, a kommentelőkkel együtt alakítják a rendszert.

Kevesebb kommentelhető cikk lesz a 444-en

444.hu
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó