Elharapóznak az indulatok
2019. december 3. 00:41

És azokhoz is csak 24 órán belül lehet hozzászólni.

Változtat moderálási és kommentelési szabályain a 444 – írja szolgálati közleményében a portál. Mint magyarázzák, a kommentelés lényege az volna, hogy a hozzászólások valóban hozzátegyenek a cikkekhez, ehhez képest azt tapasztalják, hogy a cikkek alján gyakran elharapóznak az indulatok. 

Megjegyzik: a portálon naponta 7-8 ezer komment születik, amik moderálása egyre nehezebbé válik. A moderálást végző csapat az időbeli korlátozáson túl mostantól jobban odafigyel majd a tartalmi moderációra is. A mostani változtatás egy folyamat része, vizsgálják az új szabályok által okozott hatásokat, és ha kell, a kommentelőkkel együtt alakítják a rendszert.

Kevesebb kommentelhető cikk lesz a 444-en

444.hu
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Tüntetés lesz a DK-s rasszista szavai miatt
  Demonstrációt szervez holnap délutánra Erzsébetváros polgármesteri hivatala elé a helyi Fidesz és a Fidelitas, miután a kerület polgármestere, Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény heteroszexuális férfiakat. Bajkai István, az esemény fő szervezője, a körzet fideszes országgyűlési képviselője hozzátette: a DK-s politikus felfedte valódi énjét.
 • Vár állott, most kőhalom
  Ez a történet nem a Fideszről szól. Nagyon nem. Ez a történet bizony az Európai Néppártról (EPP) szól: süllyedéséről, bele a nagy liberális semmi kapaszkodást nem engedő mocsarába.
 • Bulla Károlytól búcsúzunk
  A kispesti Újtemetőben helyezik örök nyugalomra az újságírót.
MTI Hírfelhasználó