Elharapóznak az indulatok
2019. december 3. 00:41

És azokhoz is csak 24 órán belül lehet hozzászólni.

Változtat moderálási és kommentelési szabályain a 444 – írja szolgálati közleményében a portál. Mint magyarázzák, a kommentelés lényege az volna, hogy a hozzászólások valóban hozzátegyenek a cikkekhez, ehhez képest azt tapasztalják, hogy a cikkek alján gyakran elharapóznak az indulatok. 

Megjegyzik: a portálon naponta 7-8 ezer komment születik, amik moderálása egyre nehezebbé válik. A moderálást végző csapat az időbeli korlátozáson túl mostantól jobban odafigyel majd a tartalmi moderációra is. A mostani változtatás egy folyamat része, vizsgálják az új szabályok által okozott hatásokat, és ha kell, a kommentelőkkel együtt alakítják a rendszert.

Kevesebb kommentelhető cikk lesz a 444-en

444.hu
Címkék:
 • Majdan Minszkben
  A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Karácsony alkalmatlan a városvezetésre
  Virtuális politizálás Budapesten - A Tarlós-korszak tudatos építkezését felváltotta a virtuális politizálás időszaka, megelevenedni látszik a Demszky-éra utolsó éveire jellemző pangás kora. Mindez a 2022-es választásra készülő „habarékellenzék” kormányzásra való képességét is előre jelzi.
 • Védjegyek is oltalmazzák a magyar borokat
  Nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.
 • Tíz év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele
  A magyar kormány határozata alapján 2022-től a 25 ezer lakosúnál nagyobb városokban már csak emissziómentes autóbuszokat lehet üzembe helyezni, ezek beszerzését a kormány anyagilag is támogatja.
MTI Hírfelhasználó