Szól a mocskos nóta
2020. január 18. 11:04

Jó ideje zajlik már a viadal, hogy kiderüljön, ki a legalantasabb hazaáruló a magyar „európai” ellenzékben. Bár erős a konkurencia, de szerintem Molnár Csaba joggal pályázhat a nemtelen dicsőségre.

Nevezett az Európai Parlament plénuma előtt szólalt fel, és aljasságait büszkén meg is osztotta saját internetes oldalán. „… pártembereket nevez ki elvileg független intézmények élére… Budapesttől és az ellenzéki vezetésű önkormányzatoktól el szeretné venni az uniós támogatásokat… Orbánt meg kell büntetni, mert csak így lehet megvédeni a magyar embereket.” 

A DK-s főember természetesen hazudik. Ugyanis éppen kebelbéli pártja tömi tele a fővárost levitézlett SZDSZ-esekkel, a város pedig megkap minden forrást, amit Tarlós István is megkapott volna. A „független” sajtó azt fogja mondani: ő nem az országot, hanem a miniszterelnököt támadta. Pedig az országról szól a mocskos nóta, amely sokszorosan, döntő fölénnyel választotta újra Orbán Viktort! M. Cs. nem pusztán alávaló, de ostoba is.

Galsai Dániel: A sötétség bajnoka

mandiner.hu
Címkék:
  • Fel kell venni a harcot a gravitáció ellen!
    A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó