Szól a mocskos nóta
2020. január 18. 11:04

Jó ideje zajlik már a viadal, hogy kiderüljön, ki a legalantasabb hazaáruló a magyar „európai” ellenzékben. Bár erős a konkurencia, de szerintem Molnár Csaba joggal pályázhat a nemtelen dicsőségre.

Nevezett az Európai Parlament plénuma előtt szólalt fel, és aljasságait büszkén meg is osztotta saját internetes oldalán. „… pártembereket nevez ki elvileg független intézmények élére… Budapesttől és az ellenzéki vezetésű önkormányzatoktól el szeretné venni az uniós támogatásokat… Orbánt meg kell büntetni, mert csak így lehet megvédeni a magyar embereket.” 

A DK-s főember természetesen hazudik. Ugyanis éppen kebelbéli pártja tömi tele a fővárost levitézlett SZDSZ-esekkel, a város pedig megkap minden forrást, amit Tarlós István is megkapott volna. A „független” sajtó azt fogja mondani: ő nem az országot, hanem a miniszterelnököt támadta. Pedig az országról szól a mocskos nóta, amely sokszorosan, döntő fölénnyel választotta újra Orbán Viktort! M. Cs. nem pusztán alávaló, de ostoba is.

Galsai Dániel: A sötétség bajnoka

mandiner.hu
Címkék:
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • A propaganda logikája
  Hosszú cikket közölt a 24.hu nevezetű portál „A magyarok látják messze a legaggasztóbbnak az egészségügy helyzetét” címmel.
 • Orbán Viktor teljes beszéde
  A 100 évvel ezelőtti trianoni katasztrófára és a balliberális kormányok okozta 10 évvel ezelőtti csődből való kilábalására is emlékezett Orbán Viktor 22. évértékelő beszédében.
 • Orbán: Magyarország mindenek előtt
  Minden felemelkedő nemzet sikertörténete az önbecsülés megerősítésével kezdődik, a bajba jutott országok polgárainak személyes önbecsülése pedig csak nemzetükével együtt térhet vissza - fogalmazott a kormányfő.
MTI Hírfelhasználó