Bulla Károlytól búcsúzunk
A kispesti Újtemetőben helyezik örök nyugalomra az újságírót.
2020. január 28. 14:59

Családi körben a Kispesti Újtemetőben temetik el a Gondola korábbi főszerkesztőjét, Bulla Károly Tibort. A kiváló újságíró 2019. december 29-én, életének 74. évében távozott közülünk. Lelki üdvéért 2020. január 31-én 18 órai kezdettel a Kispesti Nagyboldogasszony Plébániatemplomban mondanak misét; a XIX. kerület Templom tér 21. cím alatt. Búcsúbeszédben Nyakas Szilárd újságíró idézi fel Kassai Bulla Károly alakját. 

Képünk a 2012. évi Békemenetben készült Róla.

gondola
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • A kormány a börtönviszonyok miatti kifizetések leállítását kezdeményezi
  A kormány haladéktalanul kezdeményezi a börtönviszonyok miatt az elítéltek javára megítélt kártalanítások kifizetésének leállítását – jelentette be az igazságügyi miniszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
 • Nyugaton másképp látják a kommunizmust, mint mi
  – Ahhoz, hogy megértsük, miért értenek mást bizonyos jelenkori politikai fogalmak alatt Nyugat- és Közép-Európában, meg kell ismernünk egymás történelmét – állítja ifj. Bertényi Iván, a bécsi Collegium Hungaricum tudományos igazgatóhelyettese, a Bécsi Magyar Történeti Intézet igazgatója.
 • Újabb autópálya éri el az országhatárt
  Hamarosan kiválasztják a kivitelezőt az M6-os autópálya hiány­zó, mintegy húsz kilométeres szakaszára, amelynek révén nem csak újabb határátkelőt ér el a hazai gyorsforgalmi hálózat, de közvetlen kapcsolatot kap a villányi borvidék.
MTI Hírfelhasználó