Salvininek Soros egy aranyérem
2020. május 24. 00:26

Salvini: Soros támadása számomra megtiszteltetés

Ha Soros „úr”, a gátlástalan spekuláns, Olaszország ellensége, az illegális bevándorlás szószólója és a szélsőbalos NGO-k pénzelője megtámad, az nekem csak megtiszteltetés és aranyérem! – írta közösségi oldalán Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter.

Essere attaccato dal “signor” Soros, speculatore senza scrupoli e nemico dell’Italia, sostenitore dell’immigrazione clandestina e finanziatore di Ong di ultrasinistra, è per me un onore e una medaglia!

Kép

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint a Liga Párt vezetője ezzel reagált Soros friss interjújára, melyben úgy fogalmaz: „kifejezetten aggódom Olaszországért, mivel Salvini egyre nagyobb teret hódít”.

Soros a Der Telegraafnak adott interjújában elmondta, hogy „szerencsére” Salvini népszerűsége visszaesett, amikor elhagyta a baloldali kormányt, azonban most újra „egyre többen támogatják”. Hozzátette, attól fél, hogy Salvini majd kivezeti Olaszországot az unióból és az eurozónából.

888.hu - V4NA
Címkék:
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó