Cenzúrázta a Facebook Böjte Csaba atyát
Törölte a Facebook a Böjte Csaba által Trianon 100. évfordulóján bemutatott szentmisét, az ahhoz tartó elmélkedéssel együtt. És mást is.
2020. június 11. 09:56
Törölte a Facebook a Böjte Csaba által Trianon századik évfordulóján bemutatott szentmisét, az ahhoz tartó elmélkedéssel együtt – közölte a ferences rendi szerzetes a közösségi oldalon található profilján. Ugyancsak eltűnt Böjte Csaba egy másik írása is, amely az Egyesült Államokban egyre terebélyesedő erőszakhullámról szól. A szerzetes szerint a szemünk előtt sérül meg a szólásszabadság.

Nem hittem, hogy van cenzúra a facebook oldalon, de a Trianon napi szentmisét, az elmélkedéssel együtt törölte ez a közösségi oldal…. ezért újból megpróbálom osztani szomorú szívvel… Döbbenetes, mert valóban semmi kifogásolható nem hangzott el. Még volt egy rossz élményem: az amerikai zavargások okáról is megosztottam egy írást, amit szintén szőrén-szálán töröltek!! Félelmetes, de úgy tűnik, hogy a szólásszabadság sérül a szemünk előtt – politikai érdekek miatt…. Szomorú szívvel, Csaba t.

– írta a Facebook-profilján Böjte Csaba, aki ismét megosztotta Trianonról korábban közzétett elmélkedését. 

pestisracok.hu
  • Háború a nemzetállamok ellen
    Az internethasználók több mint negyven százaléka kezeli a platformot. Zuckerberg úr tehát moshatja kezeit: rajta igazán semmi nem múlik – vagy talán éppen majdnem minden?
  • Hazudtak, akik a CEU bezárásával kampányoltak
    Orbán Viktor kormányfő úgy fogalmazott: "Kizökkent az idő! Konferenciát tartottak Budapest belvárosában, mégpedig a CEU épületében, a Nádor utcában." "Évek óta azt hallom a liberális politikusoktól és az őket támogató médiumoktól, hogy a magyar kormány bezáratta, és elüldözte az egyetemet Budapestről" - jegyezte meg.
  • A Jogi Könyvszalon gyarapíthatja közös tudásunkat
    A francia mintára létrejött Magyar Jogi Könyvszalon hozzájárulhat közös tudásunk gyarapításához és a közéleti vitakultúra színvonalának emeléséhez - mondta köszöntőjében az államfő a hagyományteremtő szándékkal megszervezett, jogi könyveket bemutató első ilyen rendezvényen.
MTI Hírfelhasználó