Cenzúrázta a Facebook Böjte Csaba atyát
Törölte a Facebook a Böjte Csaba által Trianon 100. évfordulóján bemutatott szentmisét, az ahhoz tartó elmélkedéssel együtt. És mást is.
2020. június 11. 09:56
Törölte a Facebook a Böjte Csaba által Trianon századik évfordulóján bemutatott szentmisét, az ahhoz tartó elmélkedéssel együtt – közölte a ferences rendi szerzetes a közösségi oldalon található profilján. Ugyancsak eltűnt Böjte Csaba egy másik írása is, amely az Egyesült Államokban egyre terebélyesedő erőszakhullámról szól. A szerzetes szerint a szemünk előtt sérül meg a szólásszabadság.

Nem hittem, hogy van cenzúra a facebook oldalon, de a Trianon napi szentmisét, az elmélkedéssel együtt törölte ez a közösségi oldal…. ezért újból megpróbálom osztani szomorú szívvel… Döbbenetes, mert valóban semmi kifogásolható nem hangzott el. Még volt egy rossz élményem: az amerikai zavargások okáról is megosztottam egy írást, amit szintén szőrén-szálán töröltek!! Félelmetes, de úgy tűnik, hogy a szólásszabadság sérül a szemünk előtt – politikai érdekek miatt…. Szomorú szívvel, Csaba t.

– írta a Facebook-profilján Böjte Csaba, aki ismét megosztotta Trianonról korábban közzétett elmélkedését. 

pestisracok.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Negyvenéves a Szentegyházi Gyermekfilharmónia
  Budapest, Brüsszel, Prága, Stockholm, Ottawa, Toronto – csak néhány világváros, ahol koncerteztek már a Székelyföld „kis kulturális nagyköveteiként” is emlegetett Szentegyházi Gyermekfilharmónia tagjai. Legendás karnagyuk Haáz Sándor.
 • Morawiecki reagált von der Leyenre: Ez diktátum!
  „Ha a dolgok nehéz irányba mennek – és most Magyarországról és Lengyelországról beszélek –, megvannak az eszközeink” – fogalmazott szélsőségesen az Európai Bizottság elnöke, von der Leyen.
 • A sport fontos egy ütőképes hadsereghez
  A sport "elképzelhetetlenül fontos" egy erős, ütőképes hadsereg létrehozásához - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf vasárnap a 17. alkalommal megrendezett NATO-futás rajtja előtt Budapesten.
MTI Hírfelhasználó