Balos futballszakértők szakértenek
2020. június 29. 00:48

Nemsokára kiderül, hogy Tállai András Mezőkövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja jut ki az európai klubporondra.

„Azt hiszem sokunk véleményét nyilvánitották ki az elmúlt 10 év magyar focija, TAO pénzei, szénné fizetett botlábujai után a Debrecen drukkerek amikor ma a meccs végén bementek a pályára és leszedték a mezt a kiesett csapat játékosairól.

Miközben pedig az elmúlt 20 év legeredményesebb csapata kiesik, nemsokára kiderül, hogy a bohocligában Tállai András Mezökövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja lesz-e a harmadik, és jut ki az európai klubporondra.

NER foci, köpni kell.”

Jámbor András: NER-foci, köpni kell

-------------------------------------------------------------

A köztévé nem mutatta, mert a felcsúti VIP-páholy tabu a közvetítésekben, így tényleg csak találgatni lehetett, hogy Orbán Viktor vajon ott volt-e a meccsen, ahol az 1800 fős település 68 milliárd forintból felpumpált csapatamegszerezte a harmadik helyet az NBI-ben, és ezzel lehetőséget kap az európai kupaportyázásra, fürkészésre. Szerencsére Tessely Zoltán, a térség fideszes képviselője megválaszolta ezt az égető kérdést:

Bár Orbán a hírek szerint nem szereti, ha meccsnézés közben zavarják, de a jelek szerint Szöllősi György egykori felcsúti sajtómindenes, ma már a Nemzeti Sport főszerkesztője egyáltalán nem zavaró tényező. Szöllősi hivatalosan is a külügy által kinevezett nagykövete a magyar futballnak és a Puskás-ügyeknek, de annyira Puskás-felelős, hogy például ötmillió forintot kap a cége évente a Puskás Aréna névhasználata miatt

A Felcsút eredményére büszke Tessely Zoltán egyébként nem is olyan régen még Fradi-drukker volt, de 2018 nyarán már a maroknyi lelkes Felcsút-szurkoló egyike volt a kupadöntőn. Akkor kikapott a Felcsút, Tessely is távol volt a VIP-től.

Most végre minden összejött, a győzelem és a VIP is.

Orbán Viktor láthatóan nem volt elégedetlen, hogy egy picinyke magyar település ilyen nagy bravúrt ért el, pont aznap, amikor kiesett a hétszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes Debrecen, így az NB II-ben játszhat majd a 20 ezres stadionjában a hatszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes Vasassal, a kétszeres bajnok, négyszeres kupagyőztes Győrrel, az egyszer-egyszer kupát nyert Békéscsabával, Péccsel, Siófokkal vagy a Haladással. A magyar elitligában eközben a Kisvárda, a Mezőkövesd, a Puskás Akadémia és a Budafok vív majd öldöklő csatát egymással.

haszanz: A nap kérdése: vajon ott volt-e Orbán Viktor a felcsúti VIP-ben, amikor csapata kijutott az európai fociporondra?

 

mandiner.hu - facebook - 444.hu
Címkék:
  • Orbán Viktor válasza Webernek
    Orbán Viktor miniszterelnök pénteken válaszolt Manfred Webernek, úgy fogalmazva az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetőjéhez intézett reagálásában: "a helyzet világos, kedves Manfred. Ti meg akarjátok változtatni a jelenlegi jogi helyzetet, hogy olyan eszközt hozzatok létre, amelyet azonnal Magyarország és Lengyelország ellen fordíthattok".
  • Így csalhatták el az amerikai elnökválasztást
    Szavazatokkal teli bőröndök kerültek elő, miután a választási megfigyelők elhagyták a szobát.
  • ENSZ: a Nyugat és a Kelet együttműködésének újjáépítése
    A Nyugat és a Kelet közötti együttműködést kell föleleveníteni, ennek alapja a kölcsönös tisztelet lehet - fogalmazta meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A tárcavezető a világszervezet közgyűlésének 31. különleges ülésszakának általános vitáján szólalt fel videoüzenet formájában.
MTI Hírfelhasználó