Balos futballszakértők szakértenek
2020. június 29. 00:48

Nemsokára kiderül, hogy Tállai András Mezőkövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja jut ki az európai klubporondra.

„Azt hiszem sokunk véleményét nyilvánitották ki az elmúlt 10 év magyar focija, TAO pénzei, szénné fizetett botlábujai után a Debrecen drukkerek amikor ma a meccs végén bementek a pályára és leszedték a mezt a kiesett csapat játékosairól.

Miközben pedig az elmúlt 20 év legeredményesebb csapata kiesik, nemsokára kiderül, hogy a bohocligában Tállai András Mezökövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja lesz-e a harmadik, és jut ki az európai klubporondra.

NER foci, köpni kell.”

Jámbor András: NER-foci, köpni kell

-------------------------------------------------------------

A köztévé nem mutatta, mert a felcsúti VIP-páholy tabu a közvetítésekben, így tényleg csak találgatni lehetett, hogy Orbán Viktor vajon ott volt-e a meccsen, ahol az 1800 fős település 68 milliárd forintból felpumpált csapatamegszerezte a harmadik helyet az NBI-ben, és ezzel lehetőséget kap az európai kupaportyázásra, fürkészésre. Szerencsére Tessely Zoltán, a térség fideszes képviselője megválaszolta ezt az égető kérdést:

Bár Orbán a hírek szerint nem szereti, ha meccsnézés közben zavarják, de a jelek szerint Szöllősi György egykori felcsúti sajtómindenes, ma már a Nemzeti Sport főszerkesztője egyáltalán nem zavaró tényező. Szöllősi hivatalosan is a külügy által kinevezett nagykövete a magyar futballnak és a Puskás-ügyeknek, de annyira Puskás-felelős, hogy például ötmillió forintot kap a cége évente a Puskás Aréna névhasználata miatt

A Felcsút eredményére büszke Tessely Zoltán egyébként nem is olyan régen még Fradi-drukker volt, de 2018 nyarán már a maroknyi lelkes Felcsút-szurkoló egyike volt a kupadöntőn. Akkor kikapott a Felcsút, Tessely is távol volt a VIP-től.

Most végre minden összejött, a győzelem és a VIP is.

Orbán Viktor láthatóan nem volt elégedetlen, hogy egy picinyke magyar település ilyen nagy bravúrt ért el, pont aznap, amikor kiesett a hétszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes Debrecen, így az NB II-ben játszhat majd a 20 ezres stadionjában a hatszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes Vasassal, a kétszeres bajnok, négyszeres kupagyőztes Győrrel, az egyszer-egyszer kupát nyert Békéscsabával, Péccsel, Siófokkal vagy a Haladással. A magyar elitligában eközben a Kisvárda, a Mezőkövesd, a Puskás Akadémia és a Budafok vív majd öldöklő csatát egymással.

haszanz: A nap kérdése: vajon ott volt-e Orbán Viktor a felcsúti VIP-ben, amikor csapata kijutott az európai fociporondra?

 

mandiner.hu - facebook - 444.hu
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Soros György és a Facebook emberei kopogtatnak a leggyakraban az Európai Bizottságnál
  Nagyon erős amerikai dominancia látható, hiszen a Facebook, a Google és a Microsoft járt leggyakrabban az Európai Bizottság tagjainál. Feltűnik azonban az Amnesty International, illetve Soros György brüsszeli szervezete, az Open Society European Institute is a törzslátogatók között.
 • Szigorúan ellenőrzött slágerrock 1.
  Nem mondható, hogy a könnyűzene mindig forrongó és érdekességeket szolgáltató világát ne figyelte volna árgus szemekkel a Kádár-rendszer, amire jó példa, hogy Lendvai Ildikó a KISZ KB Kulturális Osztályának helyettes vezetőjeként 1980-ban több tucat oldalon keresztül tájékoztatta Pozsgay Imre kulturális minisztert – aki a rendszerváltozás során kulcsfontosságú szerepet vitt az állampárt részéről annak lebontásában – az ifjúság szórakozásának néhány időszerű kérdéséről.
 • A Brexit utáni Európai Unió olyan, mint egy buli, ahol megitták az összes italt és a lányok is hazamentek
  Máthé Áron történésszel, szociológussal, a Nemzeti Emlékezet Bizottság elnökhelyettesével beszélgettünk a Közép-Európa számára vetített hamis ábrándokról, a magyar–német viszony múltjáról és jövőjéről, a nagyhatalmi érdekérvényesítésről a nemzeti érdekkel szemben és az Egyesült Királyság unión kívüli jövőjéről.
MTI Hírfelhasználó