Balos futballszakértők szakértenek
2020. június 29. 00:48

Nemsokára kiderül, hogy Tállai András Mezőkövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja jut ki az európai klubporondra.

„Azt hiszem sokunk véleményét nyilvánitották ki az elmúlt 10 év magyar focija, TAO pénzei, szénné fizetett botlábujai után a Debrecen drukkerek amikor ma a meccs végén bementek a pályára és leszedték a mezt a kiesett csapat játékosairól.

Miközben pedig az elmúlt 20 év legeredményesebb csapata kiesik, nemsokára kiderül, hogy a bohocligában Tállai András Mezökövesdje, vagy Orbán Viktor Felcsútja lesz-e a harmadik, és jut ki az európai klubporondra.

NER foci, köpni kell.”

Jámbor András: NER-foci, köpni kell

-------------------------------------------------------------

A köztévé nem mutatta, mert a felcsúti VIP-páholy tabu a közvetítésekben, így tényleg csak találgatni lehetett, hogy Orbán Viktor vajon ott volt-e a meccsen, ahol az 1800 fős település 68 milliárd forintból felpumpált csapatamegszerezte a harmadik helyet az NBI-ben, és ezzel lehetőséget kap az európai kupaportyázásra, fürkészésre. Szerencsére Tessely Zoltán, a térség fideszes képviselője megválaszolta ezt az égető kérdést:

Bár Orbán a hírek szerint nem szereti, ha meccsnézés közben zavarják, de a jelek szerint Szöllősi György egykori felcsúti sajtómindenes, ma már a Nemzeti Sport főszerkesztője egyáltalán nem zavaró tényező. Szöllősi hivatalosan is a külügy által kinevezett nagykövete a magyar futballnak és a Puskás-ügyeknek, de annyira Puskás-felelős, hogy például ötmillió forintot kap a cége évente a Puskás Aréna névhasználata miatt

A Felcsút eredményére büszke Tessely Zoltán egyébként nem is olyan régen még Fradi-drukker volt, de 2018 nyarán már a maroknyi lelkes Felcsút-szurkoló egyike volt a kupadöntőn. Akkor kikapott a Felcsút, Tessely is távol volt a VIP-től.

Most végre minden összejött, a győzelem és a VIP is.

Orbán Viktor láthatóan nem volt elégedetlen, hogy egy picinyke magyar település ilyen nagy bravúrt ért el, pont aznap, amikor kiesett a hétszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes Debrecen, így az NB II-ben játszhat majd a 20 ezres stadionjában a hatszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes Vasassal, a kétszeres bajnok, négyszeres kupagyőztes Győrrel, az egyszer-egyszer kupát nyert Békéscsabával, Péccsel, Siófokkal vagy a Haladással. A magyar elitligában eközben a Kisvárda, a Mezőkövesd, a Puskás Akadémia és a Budafok vív majd öldöklő csatát egymással.

haszanz: A nap kérdése: vajon ott volt-e Orbán Viktor a felcsúti VIP-ben, amikor csapata kijutott az európai fociporondra?

 

mandiner.hu - facebook - 444.hu
Címkék:
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • „Késelés történt, agyonlőtték a gyanúsítottat”
  A „politikai korrektség” pszichoterrorja hatott. Egy újságíró agya áldozatul esett: meghibbant attól a megfeleléskényszertől, amelyet környezete kialakított benne. Nem merte leírni azt, hogy a tettes, a bűnöző, a terrorista.
 • Áder: jól kezeltük a járványt
  Magyarország és Szlovénia a lakosságszámához viszonyítva a legjobban teljesítők közé tartozik az Európai Unióban a koronavírus-járvány kezelésében, mind a megbetegedések, mind az elhalálozások alacsony száma alapján - mondta Áder János köztársasági elnök csütörtökön Budapesten.
 • A demokraták nagy novemberi szocialista forradalmat álmodnak
  Szocialista forradalomra készül a Demokrata Párt, írja új könyvében a jobboldali Breitbart szerkesztője. Joel Pollak szerint az utcai zavargások csak az első lépései annak a folyamatnak, amivel Trump ellenzéke magához ragadná a hatalmat.
 • Megkezdődött az M1-M7-es autópályák átkötésének előkészítése
  Kiválasztotta a tervezőt a Komárom és Sárbogárd közötti gyorsforgalmi út fejlesztéséhez a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő. Az észak-déli irányú összeköttetés feladata tehermentesíteni a fővárost és környékét a nemzetközi tranzitforgalomtól.
MTI Hírfelhasználó