Erdő Péter üzenete (videó!)
Erdő Péter: Remény számunkra, ha arra építjük életünket, akire Szent István építette országát, Jézus Krisztusra
Bizakodó, bátorító üzenettel köszöntötte Erdő Péter bíboros, prímás Szent István ünnepét.
2020. augusztus 19. 16:00

Videóüzenet küldött Szent István király ünnepén Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek mindazoknak, akiknek kedves a magyarság sorsa, akik tisztelik azokat az értékeket, amelyeket az államalapító uralkodó a maga korában megvalósított. 

A főpásztor ünnepi köszöntőjében felidézte, hogy a járvány következtében idén átélhettük a megszorításokat, a tilalmakat, az újraéledő reménykedés hónapjait. Utalt arra is, hogy nem tudjuk, mi vár ránk a következő időszakban. Erdő Péter a bizonytalan helyzet kapcsán úgy fogalmazott:       

„Ez nem szomorúság, hanem remény számunkra: ha arra építjük az életünket, akire Szent István építette az országát, vagyis Jézus Krisztusra.” 

Hozzátette, őt ünnepeljük, vele akarunk találkozni a 2021. szeptember 5-12. között Budapesten megrendezésre kerülő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson.

A teljes videóüzenet itt megtekinthető: 

https://youtu.be/Adb9jox4Q44  

gondola.hu
  • Amerikától Szlovákiáig bírálják Sorost
    Robert Fico, Recep Tayyip Erdoğan, Matteo Salvini és Jarosław Kaczyński – csak néhány politikus azok közül, akik a belügyeikbe való beavatkozással vagy az országuk választásának befolyásolásával vádolták meg Soros Györgyöt az elmúlt években. A magyar származású amerikai milliárdos nevét könnyedén fellelhetjük a külföldi sajtóban is.
  • Tudatos vásárlásra kéri a lakosságot Müller Cecília
    Tudatos vásárlásra kéri a lakosságot az országos tiszti főorvos az adventi időszak beköszöntével a koronavírus-járvány miatt.
  • Copy-paste forradalmak
    A forradalomexport azért veszélyes, mert a Majdan-klónok képesek önmagukat területileg átmásolni.
MTI Hírfelhasználó