Berci kénytelen lesz saját magával
2020. szeptember 15. 00:26

Tóth Bertalan kénytelen lesz saját magával versenyezni.

„A megújuló MSZP jelölő-bizottságának elnöke, a hírhedt Veszprém megyei párttitkár, Pap János köpönyegéből előbújt Szekeres Imre bejelentette, hogy Mesterházy sajnos nem indulhat a tisztújításon, így Tóth Bertalan kénytelen lesz saját magával versenyezni. Erre az ATV-ben Mesterházy Pap Jánost idézte, aki az 1985-ös többes jelölésű országgyűlési választás előtt az anekdota szerint azt mondta: ez nem választás, csak szavazás lesz. Touché.”

Schiffer András: Mesterházy nem indulhat a tisztújításon

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Együtt újra sikerülni fog
  A Magyar Nemzetnek írt cikkében Orbán Viktor – egyebek mellett – a liberálisok módszereiről, a kereszténydemokrácia jövőjéről, valamint a soron következő választásról is szót ejt.
 • Magyarország járványügyi készültség állapotában van
  Magyarország járványügyi készültség állapotában van. Ahhoz, hogy ne kelljen bevezetni további szigorításokat, rendkívül fontos, hogy azt a néhány szabályt, amit ma bevezettünk azt szigorúan tartsa be mindenki – mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs hétfői sajtótájékoztatóján.
 • Megkezdi őszi ülésszakát a parlament
  Az Országgyűlés ma kezdi meg őszi ülésszakát. A képviselők összesen két órában tehetnek fel azonnali kérdéseket a kormány tagjainak.
MTI Hírfelhasználó