Videóüzenet az erdélyi magyaroknak
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes választási üzenete az erdélyi magyarokhoz.
2020. szeptember 16. 12:46

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke személyes videóüzenetet intézett az erdélyi magyar közösséghez a romániai önkormányzati választásokra.

Üzenetében kiemelte, hogy a román pártok a magyar szavazókat akarják megszerezni, de nem érdekli őket a magyar közösség. Az esélytelen magyar jelöltek csak magyar szavazatokat visznek el, de a magyar közösség ügyét nem mozdítják elő - értékelte a helyzetet. Hangsúlyozta: az RMDSZ az egyetlen olyan politikai szervezet, amely képes a romániai magyar emberek védelmére. A videó végén minden romániai magyart arra buzdít: szeptember 27-én szavazzanak bizalmat a Szövetségnek!

A videó itt megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=DAw10NuKptE

  • Felesége interjúban leplezte le Gyurcsány Ferencet
    Beismerő vallomásnak is beillő interjút adott a minap Dobrev Klára az ATV-nek. Gyurcsány Ferenc felesége elismerte: 2008–2009-ben a baloldali kormányok csak a bankokat és a gazdaságot mentették meg, az embereket nem.
  • Miért félnek Trumptól még mindig?
    Aki alternatív világértelmezési keretet és fogalom-készletet merészel használni, azt egész egyszerűen kitiltják minden létező platformról, és ezzel volt valóság, nincs valóság, egy gonddal kevesebb.
  • Vakcinaügyben lassú az EU, új beszerzés is szükséges
    A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van - mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök bejelentette azt is: legkésőbb 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak.
MTI Hírfelhasználó