Ismét kiderült: a Momentum nemzetáruló!
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke közleményben reagált az ellenzéki párt újabb nemzetárulására.
2020. szeptember 25. 20:33

„Fekete-Győr András újfent – a Momentumtól már megszokott módon – a magyar jelöltekkel szemben, románok mellett kampányol.

Vele ellentétben, én arra kérem az erdélyi magyarokat, hogy ne szavazzanak román pártra, hanem a magyar jelölteket támogassák. Hajrá magyarok! Hajrá RMDSZ!” – írja közleményében Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke.

*

A Momentum Mozgalom persze rögtön törölte az erről szóló videót – de az internet nem felejt! A párt sosem mossa le magáról a nemzetáruló bélyeget...

 

A leleplező videó itt megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=8LWNTybZZn4&feature=emb_title&ab_channel=kdnphu

MTI, kdnp.hu
Címkék:
  • Palkovics: "Lízingelt miniszter vagyok"
    Magyarország komoly versenyelőnye a 2010 óta jellemző, tartós politikai stabilitás. Abban biztosan nem leszek partner, hogy bárki légből kapott találgatásokkal bomlassza a magyar kormány egységességét. Különösen a vírusválság okozta világméretű bizonytalanságok közepette...
  • Lezárulóban az egészségügyi dolgozók oltása
    Lassan lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, de folytatódik az idősotthonokban élők oltása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
  • Alantas gúnnyal ágyúzott kereszténység
    Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó