Ismét kiderült: a Momentum nemzetáruló!
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke közleményben reagált az ellenzéki párt újabb nemzetárulására.
2020. szeptember 25. 20:33

„Fekete-Győr András újfent – a Momentumtól már megszokott módon – a magyar jelöltekkel szemben, románok mellett kampányol.

Vele ellentétben, én arra kérem az erdélyi magyarokat, hogy ne szavazzanak román pártra, hanem a magyar jelölteket támogassák. Hajrá magyarok! Hajrá RMDSZ!” – írja közleményében Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke.

*

A Momentum Mozgalom persze rögtön törölte az erről szóló videót – de az internet nem felejt! A párt sosem mossa le magáról a nemzetáruló bélyeget...

 

A leleplező videó itt megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=8LWNTybZZn4&feature=emb_title&ab_channel=kdnphu

MTI, kdnp.hu
Címkék:
  • Az EU-ban egy szűk kör kezében van a valódi hatalom
    „Az európai intézmények működése a gyakorlatban meglehetősen különbözik attól, amit a szerződésekben vagy a könyvekben olvashatunk" - jelentette ki Trócsányi László. Rámutatott, hogy az Európa Parlamentben elvileg ugyan minden tagállam egyenlő, de . "a valódi hatalom egy szűk kör kezében van", s a döntések meghozatala "zárt ajtók mögött történik".
  • Meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet
    Egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel.
  • Brutális erejű választási beavatkozásra készülhetünk
    Horváth József: Közép-Európán söpört végig egy furcsa, kormányokat és politikusokat buktató hullám. Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia és legutóbb Bulgária. Ami közös bennük, hogy az európai balliberális fősodorral szemben álló politikusokat, pártokat járattak le és szorítottak ki kormányzati pozícióból.
MTI Hírfelhasználó