Pszichológiai hadviselést indítottak a Soros-szervezetek
Továbbra sem dőlt el, ki nyeri az amerikai elnökválasztást. Több államból is gyanús történéseket jelentettek, leginkább a levélszavazatok kapcsán.
2020. november 7. 10:11

A Soros György amerikai tőzsdespekulánshoz köthető szervezetek már hónapokkal ezelőtt megkezdték a felkészülést az amerikai elnökválasztásra, mindent megtettek, hogy sokan válasszák a levélszavazás lehetőségét. Most, hogy gyanús esetek történtek, a Soros-szervezetek kitartottjai megindították hadműveletük második szakaszát – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki nyeri meg az amerikai elnökválasztást. Több államból is gyanús történéseket jelentettek, leginkább a levélszavazatoknál.

Donald Trump már áprilisban figyelmeztetett azzal kapcsolatban, hogy a levélben beküldött szavazólapok jelentősen növelik a bűncselekmények és a választási csalás kockázatát.

Hasonlóan vélekedett Bill Barr, az Egyesült Államok igazságügyi minisztere is szeptemberben. Szerinte már 2009-ben arról lehetett hallani, hogy a levélszavazás csalásra ad lehetőséget, és a narratíva csak akkor változott meg, amikor a Trump-adminisztráció hivatalba lépett.

A törvények szerint a levélszavazatokat demokrata és republikánus megfigyelők is megnézhetik, de sok esetben utóbbiakat nem engedték ellenőrizni a szavazólapokat.

Rudy Giuliani, Trump ügyvédje szerint csak Philadelphiában százezer szavazólapot nem engedtek megnézni, így ezeket ki kellene venni az összesítésből.

A republikánusok azt szeretnék, hogy csak a legális szavazatokat számolják, míg a demokraták minden szavazatot megszámoltatnának.

Donald Trump arról beszélt, hogy ha csak a jogszerű szavazatokat számolják, akkor könnyedén nyer, ha az illegálisokat is nézik, akkor elcsalhatják a választást.

A levélszavazás melletti kardoskodás egyik legmeghatározóbb alakja Soros György volt, aki nem sajnálta a pénzt arra, hogy elérje céljait. A Soros-szervezetek pedig rákapcsoltak.

A levélszavazás egyik élharcosa a Brennan Center for Justice nevű szervezet, amely a New York-i Egyetem jogi karához tartozik. Az MRC nevű amerikai portál szerint 2000 és 2010 között a Brennan Center több mint 7,4 millió dollárt kapott a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványoktól (OSF). A tőzsdespekuláns azóta sem állt le a szervezet támogatásával. A tavalyi pénzügyi beszámolójuk szerint az OSF 500 és 999 ezer dollár közötti összeggel támogatta őket. 2018-ban pedig több mint egymillió dollárral finanszírozta Soros a Brennan Centert. Pontos számokat nem közöltek.

A Soros-szervezetek, a Soros-hálózat tagjai pedig már a második lépésnél tartanak: minden levélszavazat számbevételét követelik, a Demokrata Párt akaratával megegyezően.

A MoveOn nevű szervezet a Twitter-oldalán olyan felvételeket kezdett megosztani, amelyen tüntetések láthatók. A megmozdulások célja, hogy az összes szavazatot számolják meg.

A Center for American Progress már májusban a levélszavazás fontosságát propagálta. A szervezet Twitter-oldalára azt írták ki, hogy „az összes szavazat megszámolása fontosabb, mint a gyors választási eredmény”.

A Priorities USA egyenesen azt állította közleményében, hogy Donald Trump demokráciaellenes támadása veszélyes és felelőtlen. Leírták azt is, hogy amikor az összes szavazatot megszámolták, Joe Biden fog nyerni.

A NARAL nevű szervezet verssel buzdít az összes szavazat megszámolására.

A Soros-alapítvány sem akar kimaradni a történetből. Az OSF az American Civil Liberties Union bejegyzését osztotta meg, amely szerint a választásnak akkor van vége, ha az összes szavazatot megszámolták – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

A cikk teljes tartalma IDE kattintva érhető el.

„A demokraták a legnagyobb politikai csalásra készülnek”

– Hatalmas halmokban kerültek elő olyan szavazócédulák, melyek Donald Trumpra leadott voksok voltak. Úgynevezett adminisztrációs hibákat vétettek Wisconsinban és Pennsylvaniában – jelentette be a Newsmax jobboldali amerikai hírcsatorna.

Az Egyesült Államokban már pattanásig feszült a helyzet: Donald Trump kampánycsapata szerint több demokrata vezetésű államban egyszerűen beszüntették a szavazatszámlálásokat, más területekről pedig nagy mennyiségben kerültek elő a jelenlegi elnökre voksoló szavazati lapok. Egy, az interneten közzétett felvételen az is tisztán látszódik, hogy Detroit egyik szavazatszámláló központjában a republikánus megfigyelőket kiküldik a teremből.

– Hibák, melyek mind Biden érdekét szolgálták. A legnagyobb félelmem az, hogy a demokraták azon vannak, hogy az összes vitatott államban minden idők legnagyobb politikai csalását hajtsák végre – hívja fel a figyelmet a műsorvezető az eset súlyosságára.

A szavazatok újraszámlálása az elnök ügyvédje, Rudy Giuliani szerint is indokolt. New York korábbi polgármestere szerint rendkívüli, ami a november 3-i elnökválasztások kapcsán történik az országban.

V4Na hírügynökség - magyarnemzet.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A nemzetet békés eszközökkel tudtuk újra egyesíteni
  A magyar nemzetet 2010 után a meglévő határok mellett, békés eszközökkel tudtuk újra egyesíteni - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, a XI. Kárpát-medencei Összefogás Fórumon.
 • Nácizás
  A nácizó képviselő abban reménykedik, hogy a globális hatalmi átrendeződés lokális zavarosában halászva talán neki is akad majd valami „jutalomfalat” a „globális gazditól” – írja Bogár László.
 • Két válságot is sikeresen kezelt már a kormány
  Z. Kárpát Dániel (Jobbik) arról beszélt, hogy Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke ma az Országgyűlés gazdasági bizottságában „brutális látleletet” adott a kormányzásról. A baloldali képviselő szerint a kormány és a jegybank nem működik együtt, mert a Nemzeti Bank felszólítása ellenére a kormány a beruházásokat nem halasztotta el, ezért a válság örvényei durvábbak nálunk, mint a környező országokban.
MTI Hírfelhasználó