Kegyeletsértés, zsidózás, áramlopás – ezt csinálta idén a baloldal
Baranyi Krisztina antiszemita kijelentése még a baloldali önkormányzati képviselőknél is kiverte a biztosítékot. De hosszú a munkahelyettesítő bűnlajstrom.
2020. december 30. 22:38

Alighogy Niedermüller Péter megkezdte hivatali idejét a VII. kerület élén, egy gyalázatos kijelentésével több magyart sértett meg, mint bárki más előtte a hazai politikában.

A DK-s politikus ugyanis rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, keresztény heteroszexuális férfiakat és nőket az ATV műsorában. A kijelentést követően Zsigmond Barna Pál fideszes parlamenti képviselő „tömény fasizmusnak” titulálta a Gyurcsány-párti polgármester szavait, majd rá pár napra nagyobb tömeg tüntetett Niedermüller hivatala előtt, követelve annak lemondását. Petíció is indult ellene, amelyet több mint 22 ezren írtak már alá.

 

Niedermüller Péter (DK) a magyarok túlnyomó többségét megsértette a gyűlöletkeltő kijelentésével

A kerület vezetésének nemcsak az említett kijelentésről kellett számot adnia: Borka-Szász Tamás DK-s önkormányzati képviselőt áramlopás gyanúja miatt állította elő a rendőrség, október közepén. Lapunk azt is kiderítette, hogy a programozó végzettségű politikus a szervezett bűnözők és a terroristák által is kedvelt bitcoinbányászat céljából építette ki a számítógép-hálózatát. A gyanúsított azonnal lemondott párttagságáról.

Karácsony kegyeletsértése

A május végi, Deák téri kettős gyilkosság erősen megrázta a közvéleményt: az áldozatok életkora mindössze 16 és 21 volt, ráadásul a késelés helyszíne a fővárosi közlekedés központjának számít. Ennek hatására a Mi Hazánk kegyeleti megemlékezést szervezett az Országos Roma Önkormányzat egyik székháza előtt, mire Karácsony Gergely főpolgármester lenácizta az áldozatokra emlékező tömeget, részvétnyilvánítás helyett.

„Budapest nem tűri a rasszista uszítást, sem itt, sem máshol nincs helye ennek a szottyos gyűlöletnek. Semmilyen tragédia nem lehet ürügy a megfélemlítésre, az önbíráskodásra. Nem a békés véleménynyilvánítást kell büntetni a hatóságnak, hanem megakadályozni, hogy nácik dúlják fel a város rendjét” – írta Karácsony a Facebook-oldalán.

Szövetkezve a járvánnyal?

A baloldal ahelyett, hogy támogatta volna a járvány elleni védekezést, álhírek terjesztésével igyekezett meggátolni azt. Először Vágó István DK-s politikus március 11-én azt írta közösségi oldalára: „A magyar kormány két dolgon spórol egyszerre: kevesebb vírusteszt, kevesebb nyugdíjas.” A DK még ebben a hónapban lejárató videót készített, amelyben azt állították, nincsenek lélegeztetőgépek az országban. A legrosszabb emlékű pillanatok azonban a népjóléti bizottság szocialista elnökéhez köthetők.

Korózs Lajos egy álmentőssel készített videót, amelyben többek között azt állította: tíz hazaküldött betegből kilenc meghalt. Az MSZP-s képviselő emellett októberben hamis statisztikákra hivatkozva hergelte a szavazóit, lászló immiszerint a magyarok nagy része koronavírusban halt meg, amit még a baloldali politikai elemző, Ceglédi Zoltán is elutasított.

Antiszemitázók zsidóznak

Rosszindulatú cinizmusként lepleződött le, hogy a baloldal a folyamatosan fasisztázta és nácizta a konzervatívokat, valamint hogy Orbán Viktort Sztálinhoz és Hitlerhez hasonlította. Ugyanis a XI. kerület DK-s polgármestere, László Imre a júniusi önkormányzati ülésen azt találta mondani: „Adolf Hitler megérdemelte, hogy annak idején a Time magazin 1938-ban az év emberének választotta”, majd hozzátette, Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.

A nemrég még a Black Lives Matter-szoborról álmodozó Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere pedig december közepén tett zsidókat gyalázó kijelentéseket: az önkormányzat egyik üres telkének eladásával kapcsolatban saját magából kikelve „rohadt, szemét, zsidó befektetőt” emlegetett. A polgármester korábban már elvesztette az MSZP-s és DK-s képviselők támogatását, kijelentése után pedig a momentumos és a jobbikos politikusokat tömörítő Új Pólus-frakció hátrált ki mögüle. A teljes baloldal ugyanakkor a szerencsi választáson is számot adott elvtelenségéről: a korábban „judapestező” és a zsidókat „tetűcsúszdásoknak” nevező jobbikos Bíró László polgármesterjelölt mellett kampányoltak, amit több baloldali értelmiségi mellett zsidó vezetők is elítéltek.

Társadalmi csoportok lenézése

Kádár Barnabás nevét nyáron ismerhette meg a közvélemény széles körben: a Momentum egyik alapítója Facebook-oldalán úgy nyilatkozott: nemkívánatos a nyugdíjasok részvétele a választásokon, pártja politikai céljai érdekében pedig könnyen megvonná a választójogot a hatvan év felettiektől.

A politikus később a sofőröket sértegette közösségi oldalán, szerinte „nem lesz a taxisofőrből sem mesterséges intelligencia (AI) kutató, sem „korházi” (sic!) ápoló!, majd egy másik posztjában a buszvezetőket egy költői kérdéssel alacsonyította le: „Lehet minden buszsofőr programozó?” De nem ő az egyetlen, aki a fizikai munkásokról becsmérlően ejtett szót: az ellenzéki előválasztás első számú kormányfőjelöltje, Dobrev Klára az október 23-i ünnep előestéjén olcsónak és tanulatlannak nevezte a kétkezi munkásokat. Fekete-Győr András Momentum-elnök sem fogta vissza magát: Orbán Viktor miniszterelnökre célozva a közfoglalkoztatottakról úgy írt egyik – azóta törölt – posztjában, hogy szinte a teljes ország – a kórházak, az iskolák, az egyetemek, az iparkamarák, az ügyészségek, a bíróságok és a közmédia vezetői – „becsicskultak egy gyáva kicsi embernek”.


 
magyarnemzet.hu
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó