Óbalos Mária-siralom
2021. március 19. 00:44

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró, akit váratlanul ért a díjazás. „Nem gondoltam, hogy amiket eddigi életemben csináltam, azok megérdemelnének egy Kossuth-díjat” – mondta a zenész az ATV Start Pluszban.

Nagy Feró elmondta, azért örömmel vette, és amikor meghallotta, akkor el is sírta magát. Arra a kérdésre, hogy a díjat a Fidesz melletti nyílt kiállása miatt kaphatta, Nagy Feró azt mondta: Én se adnék díjat olyannak, aki fegyvereket fog rám, megerőszakol. Biztosan van valami közös szimpátia mögötte.”

A Beatrice frontembere még élvezi is a negatív hozzászólásokat, mert ez a díj azoknak szól, akik őt nem akarják elismerni. A díjjal járó összeget az unokáira szánja.

Vásárhelyi Mária baloldali szociológus volt az, aki közösségi oldalán azt írta: „Azért most jobb ahhoz a közösséghez tartozni, amelynek tagjai soha életükben nem kaptak semmiféle állami kitüntetést, és így nem kell azon rágódniuk, hogy hogyan kerülhettek ők egy olyan listára, amelyen Szakály Sándor, Nagy Feró, Párkányi Raab, Stefka István, Orbán János Dénes, Ákos és a többi tehetségtelen pártszolgálatos seggnyaló szerepel”.

Vásárhelyi Mária szavaira Ákos is reagált, mint írta, „bezzeg amikor Bangó Margit kapott Kossuth-díjat! Daliás idők!”

Jómagam pedig tartózkodom attól, hogy tehetségtelen pártszolgálatos seggnyalónak nevezzek egy olyan kiváló társadalomtudóst, aki magától Gyurcsánytól és pártjától vehetett át díjat tavaly, nem kevesebbért, mint az Új Köztársaságért” – írta válaszul Vásárhelyi Máriának Ákos.
 
Nagy Feró is reagált a Kossuth-díját érintő negatív megszólalásokra
mandiner.hu
Címkék:
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó