Nemes rendezvények helyszíne lehet az Almásy-kastély
Elkészült a gyulai Almásy-kastély cselédszárnyának - amely a Stefánia nevet kapta - egymilliárd forintos felújítása, amelyet bál-, rendezvény- és konyhaművészeti élményközpontként kívánnak működtetni.
2021. március 20. 13:17

A benne előadandó műsorok magas színvonalát megköveteli, a közönség emelkedettségét pedig garantálja a gyulai Almásy-kastély. A felújított épület eleve rangot ad a benne föllépőknek.

A gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárny báltermének világítása 2021. március 19-én. Elkészült a kastély cselédszárnyának - amely a Stefánia nevet kapta - egymilliárd forintos felújítása is, amelyet bál-, rendezvény- és gasztronómiai élményközpontként kívánnak működtetni. 

 

A gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyának látványkonyhája 2021. március 19-én.

 

 A gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnya 2021. március 19-én.

 

A gyulai Almásy-kastély 2021. március 19-én.

Képek: MTI/Rosta Tibor

MTI
  • A Merkel-korszak vége
    Nyugatnémet szülők lánya, de keleti politikusként lett kancellár, majd halványult a keleti öröksége. Fiatal miniszterként Helmut Kohl köpönyegéből bújt elő, de hátat fordított a konzervatív értékeknek. Az ellentmondások mindent túlélő asszonya, Angela Merkel.
  • Újratemették Slachta Margitot
    Újratemették az amerikai emigrációban 1974-ben elhunyt Slachta Margit szerzetes nővért, a magyar Országgyűlés első női képviselőjét kedden Budapesten, a Fiumei úti sírkertben.
  • Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj
    Novemberben már minden nyugdíjas megkapta a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot, de itt nem szeretnénk megállni, jövőre 5 százalékkal emeljük a nyugdíjakat, és visszavezetjük a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is, amelyet februárban kap kézhez minden nyugdíjas honfitársunk” – jelentett ki a kormányfő.
MTI Hírfelhasználó