Puzsér már megette
2021. április 4. 01:37

„Két éve a Momentum támogatását kértem, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt kilétét illető előválasztáson egyszerűen és gyorsan lehessen online szavazni, a párt nevében eljáró Bedő Dávid azonban jelezte, hogy erről a DK-val tárgyaljak, mert a Momentum álláspontját ebben a kérdésben Élő Norbert és Gy. Németh Erzsébet képviseli.

Két év elteltével a helyzet újra előáll: a DK és az MSZP mindent elkövet, hogy ha tudja, ellehetetlenítse, de legalább amennyire képes, megnehezítse az internetes előválasztást, a Momentum vezetői pedig a sajtó és az állampolgárok segítségét kérik, mert jól tudják, hogy a DK által diktált feltételek kifejezetten a jól szervezett gyurcsányista szektának és nyugdíjas segédcsapatának, a Szocialista Pártnak kedveznek.

Nem értem: ha a Momentumnak két éve megfelelt az alaposan megnehezített online előválasztás, akkor most miért tiltakoznak úgy ellene? Csak nem arról van szó, hogy nem is a demokratikus elv, hanem kizárólag az aktuális zsákmány képezi a döntéseik szempontját? Tényleg különbözik ez a Fidesz hatalomgyakorlásától? Tényleg érdemes a farkasokat sakálokra leváltani?

Isten nem bottal ver: egye meg a Momentum, amit főzött – s lám, önmagát tálalja fel szalámi gyanánt. Késő kapálózni disznóbélbe töltve. Jó étvágyat, Fekete-Győr András! Jó étvágyat, Gyurcsány Ferenc!!"

Puzsér Róbert: Egye meg a Momentum, amit főzött

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
  • Reneszánsz barátság
    Olyan világot kell visszahozni, mely méltó Európa múltjához, őseink áldozatvállalásához.
MTI Hírfelhasználó