Locsol(kodik) a baloldal
2021. április 5. 01:07

Dobrev Klára „hímestojás emojit” ígért férjének.

Új videót készített Gyurcsány Ferenc, amelyben a húsvéti főzés – medvehagyma-krémleves és a francia lepény, azaz a quiche volt a menü – mellett terítékre kerültek a locsolóversek is – bár ma még csak húsvétvasárnap van.„

A volt miniszterelnök a húsvéti menü megfőzésére készült, de kollégái humorosnak szánt feladatot adtak neki: online kellett locsolkodnia a főzés közben, sorra hívogatva kolléganőit Facetime-on:  Gyurcsány telefonon köszöntötte Wirsching Viktóriát, a párt kommunikációs igazgatóját, Kálmán Olga elnökségi tagot, Vadai Ágnest, a párt alelnökét, Ráczné Földi Judit elnökségi tagot, Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettest, valamint végül Dobrev Klárát, aki válaszul egy „hímestojás emojit” ígért férjének.

Online „locsolta meg” Kálmán Olgát és Vadait Gyurcsány Ferenc

-----------------------------------------

Szabad-e locsolni?

„Akkor az előző poszthoz /Falus: A nyarat maszkban kell végigcsinálni. Rusvai: Nyáron maszk nélkül nyaralhatunk, járhatunk vendéglőbe és szórakozóhelyre/ és holnap elé, szabad felhasználásra:

Pince mélyén van egy kredenc,

éljen abban Falus Ferenc.

Szabad-e locsolni?

Hont András: Szabad-e locsolni?

mandiner.hu
Címkék:
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
  • Reneszánsz barátság
    Olyan világot kell visszahozni, mely méltó Európa múltjához, őseink áldozatvállalásához.
MTI Hírfelhasználó