Amit látunk, az a legsötétebb politikai akció a baloldaltól
Karácsony Gergely és a baloldali pártok azt az oltási módszert támadják, melynek alapján hazánk az európai átlag felett teljesít.
2021. április 11. 09:42

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton délután a közösségi oldalán nyílt közleményben reagált Budapest főpolgármesterének, valamint a baloldali pártok legújabb, a koronavírus elleni oltások regisztrációját kritizáló gondolataira.

Karácsony Gergely, valamint a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös közleményükben ugyanis arra tettek javaslatot, hogy a kormány törölje el a koronavírus elleni oltásokra szóló regisztrációt, és legyen elég a taj-kártya felmutatásával vakcinához jutni azoknak, akik felkeresik a háziorvosukat, a kormány pedig jelölje ki a regisztráció nélküli oltás helyszíneit például a stadionokban, majd az önkormányzatok bevonásával végezze el a feladatot.

A közleményre reagálva Dömötör Csaba közölte: „nincs már olyan nap, amikor ne zúdulnának ellenzéki nyilak az oltási programra, most éppen a regisztrációt törölnék el. Azt a regisztrációt, amely – az oltás önkéntessége mellett – lehetővé teszi, hogy minden háziorvos pontosan tudja, hogy kik szeretnének élni a lehetőséggel.”

A Fidesz politikusa szerint elképesztő, hogy annak ellenére is fúrják a regisztrációt, hogy több mint négymillió jelentkezés bizonyítja annak működőképességét.

Magyarországon a 28 százalékot közelíti az átoltottság, az uniós átlag ennek alig több mint a fele, vagyis az eredmények a magyar módszert, a kormányzat módszerét, a regisztrációs alapú oltás sikerességét bizonyítják.

Dömötör Csaba kijelentette, hogy „amit látunk, az továbbra is az elmúlt évtizedek legmélyebb és legsötétebb, emberek életével játszó politikai akciója a baloldaltól”.

Sorait azzal zárta, nincs olyan ember, aki tudná, minek kell még történnie, hogy a liberális ellenzék ezt abbahagyja. A tömeges oltópontos javaslatról az a véleménye, hogy nem az oltópontok száma a szűk keresztmetszet, hanem a brüsszeli irányítással beszerezhető vakcina, pont ezért nem kellett volna támadnia a baloldalnak az alternatív beszerzéseket.

Az ellenzéki összefogás az oltási regisztráció eltörléséről szóló javaslatával kapcsolatban az ATV Híradója megkérdezte a Emberi Erőforrások Minisztériumát. Az Emmi a megkeresésre az alábbi közleményt adta ki: „Az a baloldal beszél a regisztráció eltörléséről, amelynek a képviselői – többek között Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Jakab Péter – regisztráltak és már beoltatták magukat. Ez mindent elmond a kétszínűségükről.

Magyarország ma az Európai Unió második legjobban teljesítő országa átoltottságban. A baloldal végig megpróbálta lebeszélni az embereket a keleti vakcinákról, ha rajtuk múlik, egymillióval kevesebben lennének ma beoltva.”


 
MNO - Facebook - ATV
  • Gyermekeket rontanak meg agresszív propagandával
    „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: "élő, megkötött szerződéseink vannak" azokra a forrásokra, amelyek járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban - fűzte hozzá a miniszter.
  • Újabb egy héttel meghosszabbítják az oltási akciót
    Újabb egy héttel meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet, és felkérte az operatív törzset, hogy dolgozzák ki az oltási akciónapok rendszerét országosan - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.
  • A Clintel leleplezi a klímahisztéria keltőit
    A Clintel üzenete a COP26-on részt vevő nemzeti politikusoknak és világvezetőknek. A felvilágosult, azaz a klímavészhelyzet rögeszméjét mellőző tudósokból álló nemzetközi szervezet leleplezi a hisztériakeltő propagandát.
MTI Hírfelhasználó