Gréczy már látja a csodát
2021. május 1. 01:02

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy lesz önálló miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson, majd másnap Kálmán Olga gyakorlatilag beharangozta Dobrev Klárát.

 

Gréczy: Gyurcsány nélkül nem lehet győzni

Bár hivatalosan a párt csak vasárnap jelenti be a jelöltjét, legtöbb politikusuk azonban egyértelműen Dobrev Klárát kezdte reklámozni. Így tett Gréczy Zsolt is, aki közösségi oldalán osztott meg egy „kisokost arra, ha azt olvasod, hogy Dobrev Klára nyerhet-e, csak mert Gyurcsány Ferenc a férje”.

Nőként elindulni egy ilyen megmérettetésre az egyik leggyönyörűbb kihívás. Lásd meg benne a csoda lehetőségét” – írja Gréczy.
 

„Gyurcsány nélkül nem lehet győzni”

A DK politikusa meggyőződését fejezi ki aziránt is, hogy ha Dobrev nyer, minden ellenzéki szavazó rá fog voksolni. „Ha hatan indulnak, akkor ötnek az előválasztó szavazói között nyilván lehetnek csalódottak. Elmúlik. A győztes mögé – bárki legyen az – mindenki felsorakozik. Aki nem teszi, az Orbánt segíti.”

A DK-s politikus arról is ír, hogy Gyurcsány és Dobrev által is támogatott politikusok lettek DK-s, jobbikos, momentumos, MSZP-s polgármesterek. 

Gyurcsány nélkül nem lehet győzni. Senkinek. Aki mögött ott áll Gyurcsány, az győzhet”– szögezi le a politikus.
 
Gréczy Dobrev indulásáról: Lásd meg benne a csoda lehetőségét
mandiner.hu
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó