Mélységek iszonyatos szürkesége
2021. május 2. 00:17

A munka ünnepén üzent a melósoknak a Demokratikus Koalíció elnöke.

Május elsején, a munka ünnepén közösségi oldalára posztolt egy videóüzenetet a Demokratikus Koalíció elnöke, amelyben arról beszélt: láttam a „mélységek iszonyatos szürkeségét” és saját mércém szerint megmásztam a csúcsokat is.”

A pártelnök szerint sokan úgy gondolják, újra kell osztani a jövedelmet, s mint mondta, a Demokratikus Koalíció úgy gondolja, „van helye ennek a vitának”.

Szerinte a kérdés az, hogy „együtt fogjuk csinálni Magyarországot”, vagy „kasztosodni fogunk. Ők, meg mi. Gazdagok, meg szegények”. Gyurcsány szerint manapság a mai világban a legfőbb választóvonal „a melós, az alkalmazott” és a„menedzser, a vezető, az igazgató világa” között húzódik.

Miért nem védjük jobban a melóst? – kérdezi a DK elnöke, hozzátéve: pártja „érti”, hogy dolga van a munkásokkal, az alkalmazottakkal.

Gyurcsánynak nem hiányzik sem a sör, sem a virsli május elsején

mandiner.hu
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó