Máris üdvözli a Királynőt
Hatalmas nyelvcsapások
2021. május 3. 00:17

Minél többen vagyunk versenyben, annál többet hozunk ki egymásból és az összefogásból!

„ÜDV A CSAPATBAN, KLÁRA!

Minél többen vagyunk versenyben, annál többet hozunk ki egymásból és az összefogásból!

Örülünk, hogy Dobrev Klára végül elvállalta a miniszterelnök-jelöltséget, és a Demokratikus Koalíciónak is lesz miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson. Remélem, minél hamarabb sor kerül az előválasztási vitákra – hogy Dobrev Klárával és a többi jelölttel is megvitathassuk, milyen országot szeretnénk építeni 2022 után. 

Mi készen állunk. Szerintünk olyan új arcokra van szükség, akikkel végre elindulhatunk a nyugati úton, akikkel keleti hitelek helyett végre nyugati béreket, nyugati életet teremthetünk Magyarországon: euróval, ingyenes első diplomával, finn iskolával. Mi ezért dolgozunk.

#ujarcok #ujmagyarorszag #fgya2022”

Fekete-Győr András: Üdv a csapatban, Klára!

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó