Entell-Vágó alig bírja
2021. május 7. 00:07

„Ki hazudik bele a nép képébe, te apaszomorító? Nem mered idézni a mondatomat, amire utalsz, ugye, Galsai csicska?

Hát ezt írtam: »a 27-ből 26 EU-tagállam, NEM OLT kínaival«. Vagy te másként tudod? Hol itt a hazugság? https://www.facebook.com/VagoIstvan/posts/10223043651498591

Merkelre hivatkozol, aki azt nyilatkozta: »Németországnak és Kínának az Egészségügyi Világszervezet (WHO) révén kölcsönösen el kell ismernie az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen használt oltóanyagokat«. El kell, igen. A WHO egyelőre bizonytalan, és addig nem oltanak a németek sem.

Ha pedig majd az Európai Gyógyszerügynökség is elismeri a kínai vakcinát, senkinek nem lesz kifogása ellene - nekem sem.

Hogy kettőnk közül ki a sunyi, azt majd az olvasók megítélik.

És még valami. Ha a bizonyítottan hatásos és biztonságos oltóanyagot pártolja valaki, az nem »oltásellenesség«. De ezt te nem akarod megérteni, Dani, mert a parancs az, hogy ilyen hülyeségeket írogass.

Na, ez a csicska definíciója az újságírásban.

Apád szégyellne, ha látná, mit művelsz.”

Vágó István: Nem mered idézni a mondatomat, amire utalsz, ugye, Galsai csicska?

-----------------------------------------------------------------------------

Vágó István DK-s szócső folytatja pártja sunyi oltásellenes kampányát.

„Ma kivételesen a tartalom és a forma dialektikus egységéből az utóbbival foglalkoznék. Így csak érintőlegesen említem meg, hogy a Vágó István DK-s szócső folytatja pártja sunyi oltásellenes kampányát, és simán belehazudja a nép képébe, hogy az EU 27 tagállama közül 26 elutasítja a kínai vakcinát, miközben Angela Merkel már egy hete bejelentette, hogy hazája elemi érdeke a távol-keleti szer behozatala.

De nézzük inkább azt a bizonyos formát. Ekképpen interpretál a levitézlett liberális exkvízmester a jobboldali sajtó vakcinainformácójáról: »Szerencsétlen csicskák ott a MaNem-nél (ez a Magyar Nemzetet jelenti nála – a szerk.). Észnél vagytok?« Ez egy lepusztult kültelki proli hangja egy kültelki kocsmában. Így fogalmaz a korábbi liberális médiasztár.

A fővárosi entellektüel, az ex-SZDSZ-es, akik egykoron a »szürkeállomány birtokosainak« titulálták magukat, és »mucsainak« az ország döntő részét. Itt tart most a »toleráns« pesti szellemi elit. És a Gyurcsány–Dobrev-ámokfutás még csak most kezdődik!”

Galsai Dániel: Formában

mandiner.hu
Címkék:
  • EU – Furkósbot és gyűlöletkampány hazánk ellen
    Nemzetközi gyűlöletkeltő kampány indult hazánk ellen a nemrég elfogadott pedofiltörvény miatt. Miközben a családok alapvető jogait védjük, az európai liberális hazugsággyár nemzetközi beavatkozásért kiált.
  • A "nyelvvizsga-amnesztia" meghosszabbítása
    Ifjúsági szervezetek javaslatai alapján a "nyelvvizsga-amnesztia" meghosszabbítását javasolja a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs a kormánynak - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden Budapesten, a törzs ülése után
  • Óvodaprogram a Kárpát-medencében – sziklára épített várak
    Mint minden emberi erőforrásfejlesztés, közös felelősség. Nemcsak a szülőké és nagyszülőké vagy az óvónőké, hanem az egész közösség feladata, hogy saját maga határozza meg, hogyan őrízheti meg azt a kultúrát, amelyet őseitől kapott. Ebben az óvodai nevelés alapvető kérdés.
MTI Hírfelhasználó