Telkiben készül futballválogatottunk az Európa-bajnokságra
2021. május 21. 19:42

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzése a telki edzőközpontban 2021. május 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Marco Rossinak, a magyar szövetségi kapitánynak nem a tizenegy legjobbat, hanem a legjobb tizenegyet kell kiválasztania a Európa-bajnoki mérkőzésekre. Labdarúgó-keretünk Telkiben készül a megmérettetésre.

 

Marco Rossi szövetségi kapitány (b) a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. május 21-én. 

Bogdán Ádám kapus a telki edzőközpontban.

 

Lovrencsics Gergő a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. május 21-én.

Gera Zoltán másodedző a telki edzőközpontban 2021. május 21-én. 

 

Hahn János gólkirály a telki edzőközpontban.

 

Marco Rossi szövetségi kapitány a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén tartott sajtótájékoztatón a telki edzőközpontban 2021. május 21-én. MTI/Szigetváry Zsolt

MTI
Címkék:
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó