Bolondok hajója
2021. június 11. 00:30

Hadházy Ákos után Fekete-Győr András is nemtetszésének adott hangot Facebook-oldalán azzal kapcsolatban, hogy Zuglóban az MSZP, Karácsony Gergely és a Demokratikus Koalíció is Tóth Csabát támogatja a baloldali előválasztáson. 

„Egy olyan embert, aki meg sem szólalt a helyi parkolási maffia kapcsán, hiába volt ezzel hónapokig tele a sajtó. Egy olyan embert, aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó. Egy olyan embert, aki annak a zuglói MSZP-nek az erős embere, akikről pont Karácsony Gergely mondta ki: a Fidesszel közösen működtették a zuglói parkolási maffiát” – írta bejegyzésében Fekete-Győr. 

A Momentum elnöke azzal folytatta bejegyzését, hogy „mondhatnám azt is, hogy mondhatnám azt is, hogy – mivel nem vagyok a miniszterelnök-jelölti előválasztás legesélyesebbje – én is megkötöm a magam kompromisszumait, és néhány mandátumért cserébe beállok a Tóth Csabához hasonló jelöltek mögé. De nem fogok így tenni.”

Fekete-Győr szerint az előválasztáson azért támogatja Hadházyt, mert ő Magyarország „egyik legbecsületesebb embere”, és akkor is kiáll mellette, „ha ez nem tetszik a partnereinknek”.

Fekete-Győr: Nem vagyok a miniszterelnök-jelölti előválasztás legesélyesebbje

mandiner.hu
Címkék:
  • A központi Soros-szervezet szorgalmazta a pedofiltörvény átcímkézését
    A Soros-hálózat hatékonyságát meglehetősen jól szemlélteti, hogy a pedofiltörvénnyel összefüggésben milyen gyorsan aktivizálódott, miként alakította a globális lapokban megjelenő írásokat, véleményeket, illetve az, hogy néhány óra alatt képes volt homofóbtörvénnyé címkézni a magyar jogszabályt.
  • Gulyás: 5,5 millió beoltottnál eldobhatjuk a maszkot
    Megszűnik a kötelező maszkhasználat 5,5 millió koronavírus ellen beoltott ember elérése esetén - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón.
  • Orbán Viktor: Ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény
    Az új magyar szabályozás arról szól, hogy a gyermek hogyan és miképpen ismerkedik meg a szexualitás egyébként nehéz és bonyolult kérdéskörével, ennek eldöntése kizárólag a szülő dolga; ez egy gyermek- és szülővédelmi törvény - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az uniós tagállamok vezetőinek kétnapos tanácskozását megelőzően.
MTI Hírfelhasználó