Ukáz, hogy megzavarják szegényt
2021. június 18. 00:28

„Úgy néz ki, Orbán Viktor újabb megbízást adott a fizetett fideszes önkormányzati képviselőknek.

Kiadta az ukázt, hogy mindenféleképpen zavarjanak meg, ha emberek közé megyek. Most már provokátorokként is bizonyítaniuk kell.

Ma a XVI. kerületi országjárásomra jöttek el. Lelkes hívek? Dehogy! Fizetett fideszesek.

Többen azonosították Antalóczy Csabát, Szatmáry Lászlót és Kovács Raymundot XVI. kerületi, fideszes képviselőket a tüntetők között. De voltak ott fideszes bizottsági tagok is.

Szánalmas, hogy a miniszterelnök már csak a közpénzből fizetett képviselőit tudja hivatásos provokátorokként használni.

De ők még mindig csak a fideszes kevesek, és nem a Sokak Magyarországa.

És van egy rossz hírem nekik. Sok munkájuk lesz, mert én mindig az emberek közt leszek. Addig járom az országot, amíg mindenhova el nem jutok. És ebben egy provokátor sem állíthat meg.”

Dobrev Klára: Orbán Viktor kiadta az ukázt, hogy zavarjanak meg

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Meg kell adni a vidéknek, ami jár neki
    Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.
  • Kötelességünk, hogy Istent a teremtett világgal együtt dicsőítsük
    Valaki mondhatná, hogy a két világesemény, ami itt Budapesten meg a Hungexpon is zajlott, tűz és víz. Hogy ki köti össze ezt a két rendezvényt? Ferenc pápa - mondta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek.
  • Egy a természettel – Vadászati világkiállítás
    Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
MTI Hírfelhasználó