Éric Zemmour: Magyarországnak igaza van
Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.
2021. június 25. 10:41

Éric Zemmour, jobboldali francia esszéíró és politikai elemző a francia CNews televízióban állt ki Magyarország kormánya mellett, az európai LMBTQ-lobbi és az Európai Unió összehangolt támadását pedig politikai botránynak nevezte.

Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.

 

A sporton keresztül támadnak

A nézők millióit képernyők elé szegező eseményeket a saját politikai céljuk elérésére fordítják. Ha a nézők a szeretett sportot és saját csapatuknak a játékát nézik, és eközben élvezik a versenysorozatot, könnyedén eshetnek abba a tévedésbe, hogy az eseménysorozat közben megjelenő üzenetek – politikai vagy kereskedelmi (reklám) – szintén pozitívak és helyesek. Számos politikai rezsim kihasználta válogatottjának eredményes labdarúgó-világbajnoksági szereplését saját politikájának a népszerűsítésére: Mussolinitól kezdve a brazil államfőn keresztül egészen a francia Jacques Chiracig.

Ugyanezen haszonleső alapon kapcsolódott be a labdarúgó-bajnokságokba a BLM-lobbi, amely a játékosok letérdelésén keresztül jelenik meg.

Az idén pedig már az LMBTQ-lobbi is feltűnt a sorban, hogy a játékokat követő tömegekhez szólhasson.

Mindkét ideológiai csoport ugyanazon az alapon működik: ha egy ország kormánya ellenzi az antirasszista ideológiai mozgalmat, akkor rasszistának bélyegzik. Ha az LMBTQ-lobbi propagandáját ellenzi, akkor homofóbnak nyilvánítják.

Hangos politikai manipuláció. De attól még nem igaz. Sőt: hamis.

A politika motiválja őket

Az LMBTQ-mozgalom pedig szintén nem más, mint egy politikai mozgalom, politikai és ideológiai célokkal.

Rengeteg homoszexuális ember él a világon, aki nem is ért vele egyet.

A homoszexuális emberek Európában szabadon élhetnek, úgy, ahogy akarnak, nincsenek megbélyegezve, nincsenek elítélve szexuális orientációjuk miatt.

Az LMBTQ-mozgalmak úgy tesznek, mintha a közösségük tagjainak szabadságát veszély fenyegetné. De ez nincs így. Sem Franciaországban, sem Európában, ellentétben az arab világgal.

Az LMBTQ-lobbi célja, hogy lerombolja a jeteroszekszuális normát.

Ahol pedig falakba ütközik a normák lerombolása közben, ott diszkriminációra és homofóbiára hivatkozva akarja véghezvinni tervét.

Az új divatot rákényszeríteni a világra.

Az LMBTQ-lobbit számos nemzetközi cég és magánember is finanszírozza, de érdekes módon a homoszexuálisok egy jelentős része még ideológiailag sem támogatja őket.

Most pedig elérkezett a transzneműség propagandája is.

Már nemcsak a versenysportokat teszik tönkre a transzenemű sportolók.

Számos országban gyerekek kérik nemük megváltoztatását a propaganda hatására. 

Az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) fesztiválja, a 23. Budapest Pride felvonulásának résztvevői gyülekeznek a fővárosi Városligeti fasorban, 2018. július 7-én. MTI/ Mónus Márton

Orbán Viktornak igaza van

A családbarát Orbán-kormány törvénymódosítása nem a homoszexuálisok ellen szól. Az új törvény nem bünteti, nem diszkriminálja a magyarországi homoszexuális embereket. Az új törvény mindössze annyit tesz, hogy tiltja a homoszexualitás és a transzszexualitás reklámozását az iskolákban a gyerekek körében. Ha most közvélemény-kutatást indítanánk Franciaországban a kérdésről, ezzel a franciák 80 százaléka is egyetértene - mondja Zemmour. Ezt fájlalja az LMBTQ-lobbi.

A gyerekek azért járnak iskolába, hogy írni, olvasni tanuljanak, és nem azért, hogy olyan órákon vegyenek részt, ahol homoszexuálisok azt mondják nekik, hogy „a homoszexualitás csodálatos, gyere, szállj fel velünk a fedélzetre!"

Franciaország és Magyarország egyaránt és egyformán toleráns a homoszexualitással szemben: nem szankcionálja és nem diszkriminálja.

De más a tolerancia és más a reklámozás.

A reklámnak pedig semmi helye nincs az iskolákban - teszi hozzá. És ha a reklámozás tiltását az LMBTQ-lobbi azzal az álságos váddal illeti, hogy az a tolerancia hiánya, vagy ha az LMBTQ a saját üzeneteit diszkriminációellenes küzdelemnek nevezi, az nem más, mint maga a politikai-ideológiai propaganda.

 

A világhírű francia esszéíró szerint Orbán Viktornak és kormányának van igaza 

Kritika az Európai Uniónak

Von der Leyen asszony, aki szerint „szégyen" a magyar kormánynak a gyermekeket védő új törvénye, vajon mit szólna, ha a hét gyermeke az iskolában olyan tanórákon venne részt, ahol a homoszexualitás előnyeiről beszélnének neki, és az óra előadói Von der Leyen asszony gyerekeit is a fedélzetre invitálnák?

A homoszexualitás nem tartozik az európai értékek közé, ahogy Von der Leyen asszony állította. Európát kereszténydemokraták alapították, kereszténydemokrata értékek mentén. Ennek pedig nem volt része az LMBTQ-értékrend.

Hamis azt állítani, hogy az LMBTQ-ideológia az európai értékek egyike.

Ez az állítólagos új érték pedig a nemzeti identitást és az egyének identitását akarja lerombolni, és új társadalmi normákat teremteni.

Az LMBTQ-lobbi harca ugyanaz a harc, amit a BLM-lobbi is vív: aki ellenzi a BLM-et, az rasszista. Aki ellenzi az LMBTQ-mozgalmat: az homofób. De ez nem más, mint a nyelv eltorzítása, a nyelvi eszközök szándékos manipulatív használata. Ez maga a politikai botrány.

Mindkét lobbi nagyon erős támogatottságot élvez Brüsszelben, az Európai Bizottságban, valamint az Európai Bíróságon is. Ezek a lobbik az uniós intézmények segítségével akarják átverekedni az ideológiájukat azokban a tagállamokban is, ahol a nemzetek védekeznek ellenük, ahol a nemzetek nem hajlandók letérdelni a hamis ideológiák előtt.

És ebben a háborúban Macron és Merkel két perverz szereplő.

Amikor az Európai Bizottság pártját fogják Magyarországgal szemben.

origo.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Moszkva függetlennek ismerte el Herszont és Zaporizzsját
  Oroszország függetlennek ismerte el a teljesen, illetve részlegesen orosz megszállás alá került ukrajnai Herszon és Zaporizzsja megyét. Vlagyimir Putyin orosz elnök erről szóló két rendeletét péntekre virradó éjjel tették közzé a hivatalos jogi információs portálon.
 • Az újvidéki Európa Kollégium bástya
  Az újvidéki Európa Kollégium szerves része, bástyája a vajdasági magyarságnak, és általa lehetővé vált, hogy a diákok magyar környezetben éljék a mindennapjaikat - hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Újvidéken, ahol az Európa Kollégium elsőéves hallgatóinak a fogadásán vett részt.
 • A haderőfejlesztés tovább folytatódik
  A haderőfejlesztés folytatódik az Oroszországgal szembeni szankciók hatására kialakult globális gazdasági válság ellenére, a honvédelmi alapnak köszönhetően a folyamat fennmarad, és nem abbahagyják, hanem inkább felgyorsítják - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön Hajmáskéren.
MTI Hírfelhasználó