Nem szabad elfelejteni a 2006 őszén történteket
Az elmúlt időszak során, a pandémia miatt a szellemi honvédők nem lehettek olyan hatékonyak, mint azelőtt, emiatt felerősödtek azok a vélemények, hogy újra szervezzenek Békemenetet – mondta a Magyar Nemzetnek Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke.
2021. június 26. 22:13
– Emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit a magyar történelem egyik legsötétebb időszakára, az őszödi beszédre, az általa kiváltott tüntetéshullám elleni terrorra, a lovasrohamokra, a szemkilövetésre, az utcai leszámolásokra, a bebörtönzésekre, a koncepciós eljárásokra, arra, hogy milyen időszak volt a Gyurcsány-kormányzás és a baloldali terror időszaka – fogalmazott Csizmadia László a Békemenet célja kapcsán.

A kuratórium elnöke kiemelte: tisztázni kell a fiatalok előtt is, hogy mi történt 2006 őszén, amikor Gyurcsány Ferenc idején a békés megemlékezőket a rendőrattak fogadta. Csizmadia László szerint félelmetes, hogy Gyurcsány Ferenc demokratának vallja magát, miközben ilyet meg tudott tenni.

– Ma pedig az általa vezetett Demokratikus Koalíció megszünteti a pártpluralitást azzal, hogy a Gyurcsány-párt irányítása alatt egyesült a baloldal – tette hozzá.

Emellett, a 2006-os eseményekkel kapcsolatban egy vándorkiállítás fog elindulni, ugyanis nem szabad abbahagyni az emlékezést. Továbbá be akarják mutatni az események névtelen hőseit, valamint a Civil Igazságtételi Bizottság felállításával jogi úton is érvényt kívánnak szerezni azoknak, akik megsérültek a rendőri intézkedések során.

Ugyanakkor a Békemenettel az Európai Uniónak is üzenni akarnak, hogy nem lehet kettős mércét alkalmazni, ahogy azt tették már többször is.

Emiatt az októberi Békemenet célja ugyanaz lesz, mint már korábban is volt: nemet mondani a brüsszeli gyarmatosításra, amihez a hazai baloldal is asszisztál.

Csizmadia László elmondta, hogy az amerikai Demokrata Párt és Soros György Brüsszelen keresztül akarja létrehozni az Európai Egyesült Államokat, amire ugyancsak fel kell hívni az emberek figyelmét.

A Békemenet célja: nemet mondani a brüsszeli gyarmatosításra Fotó: MTI/Bruzák Noémi

– A globalisták egész Európát gyarmatosítani akarják – figyelmeztetett Csizmadia László, majd hozzátette: a birodalmi terjeszkedésre oda kell figyelni.

A CÖKA vezetője kiemelte, hogy a kontinensek közötti harc már megkezdődött, ez pedig Európa és benne Magyarország számára is reális veszélyt jelent. Emiatt is fontos a Békemenet.

Mint arról lapunk is beszámolt: az 1956-os forradalom és szabadságharc 65., valamint a Gyurcsány-terror 15. évfordulóján ismét Békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – jelentették be az esemény szervezői a CÖF–CÖKA sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozták, októberben 23-án azért kell utcára vonulni, hogy megvédjük Magyarországot attól a „belső féregtől”, amely gyakorlatilag Trianon óta munkálkodik.

magyarnemzet.hu
  • Az őszödi beszéd után megverték az embereket
    Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban az őszödi beszédet „dermesztő pillanatnak" nevezve a magyar politikában azt mondta: ijesztő dolog, hogy aki ezt az egész helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, majd csődbe vitte az országot még ma is a baloldal vezetője.
  • Gyurcsányi beismerés: Hazudtak reggel, éjjel meg este
    Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és garnitúrája hazudtak „reggel, éjjel meg este", kormányzás helyett félrevezettek mindenkit, a csőd szélére vezették Magyarországot.
  • Magyar nyelvemlék a VIII. századból
    Nincs nép a világon, amelyet ne töltene el jogos büszkeség, és ne igyekeznék ezt az oktatásban is tudatosítani, ha nyelvének múltja hirtelen meghosszabbodik négyszáz évvel.
MTI Hírfelhasználó