Még több embert bocsát el a baloldal minimum
2021. július 19. 00:59

Sára Botond, a korábbi polgármester július 14-én osztott meg egy bejegyzést, amely a baloldal eddigi teljesítményére világít rá. A poszt szerint a baloldal adókat akar emelni; embereket bocsát el; óvodát zárat be; veszélyeztette a közétkeztetést; és elvette a gyerekektől a nyári balatoni táborozás lehetőségét. Ezzel szemben – a bejegyzés szerint – a kormány családi adókedvezményt biztosít; megemelte a CSED, GYED összegét; otthonteremtési programot indított; növeli a bölcsődei férőhelyeket; támogatja a gyermekétkeztetés; és nyári táborokat szervez gyerekeknek.

„Nahát, a Grundbalatont a kormány szervezte? Nem is tudtam” – írta erre Szarvas Koppány Bendegúz megfeledkezve arról, hogy az Erzsébet táborokat szervezi a kormány. A többi meg igazából a Pikó-féle kerületvezetés korrupcióellenes tevékenységének fideszes félreértelmezése – tette hozzá, kiemelve a gyermekétkeztetést, amely szerinte nem veszélyeztetve volt, hanem olcsóbb és jobb minőségű lett, mint a „korrupt fideszes gyakorlat” által korábban biztosított verzió. Kérdés, hogy akkor miért volt szükség jogszerűség teljes mellőzésére a közétkeztető-váltás sebtiben meghozott döntésekor, ami miatt a Közbeszerzési Döntőbizottság 50 millióra bírságolta az önkormányzatot. A momentumos képviselő ezen felül kiemelte:   

Amúgy azt is megígérhetem, hogy 2022 után kormányra kerülve még több embert bocsát el a baloldal minimum” – ez viszont – szerinte – a kormányzati szektor minőségi javulását fogja eredményezni.
 

Kicsoda Szarvas Koppány Bendegúz?

Szarvas Koppány Bendegúz – aki ellen peres eljárás folyik hivatalos személy elleni erőszak vádjával – többször is aggályos módon fejtette ki véleményét Facebook közösségi oldalon. Emlékezetes eset volt, amikor lámpavason látta volna azokat, akik nem értenek vele egyet, máskor meg arról elmélkedett, hogy a békés tüntetések alternatívájaként vérnek kellene folynia. Emellett, érdekes adalék, hogy a DK ifjúsági tagozatának is az elnöke volt, 2012 és 2015 között.


A Momentum ex-DK-s képviselője elbocsátásokkal kampányol

mandiner.hu
Címkék:
  • 1300 egyházi tábor várja nyáron a fiatalokat
    Az idén nyáron 1300 egyházi táborban, zarándoklaton és hosszabb hétvégi kirándulásokon vehetnek részt a fiatalok a kormány 520 millió forintos támogatásának segítségével - jelentette be a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen, ahol nyírbátori görögkatolikus táborozókat köszöntött a Rákóczi-várban.
  • Gyurcsányi karokban éri haláltusa a Momentumot
    A poszt-SZDSZ-es szalonok és a balliberális sajtó részéről oly lelkesen fogadott infjoncokból a DK által dominált baloldali politikai térfél csicskái lettek. Túlzás? Aligha.
  • 5G – 5GK
    A nemzetközi összehasonlítások alapján nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország kiválóan teljesít a vezetékes és a vezeték nélküli digitális infrastruktúrák területén is.
MTI Hírfelhasználó