Fegyőr már világszínvonalú
2021. július 22. 00:39

„Lehetne világszínvonalú oktatási rendszerünk, mint Finnországban: a diákok kreatív énjét fejlesztő oktatással, megfizetett tanárokkal, és persze a tanításhoz rendelkezésre álló modern, digitális eszközökkel.

Vagy lehetne világszínvonalú egészségügyünk, mint például Ausztriában: megfelelő számú és tudású, megbecsült orvossal és ápolóval, felszerelt rendelőkkel és kórházakkal, modern szolgáltatásokkal.

Vagy lehetne világszínvonalú valutánk, és fizethetnénk euróval, mint az EU legsikeresebb országai: minden egyes magyar gazdagabb lehetne, és végre ott lehetnénk az Európai Unió gazdaságát és jövőjét meghatározó országok asztalánál.

De ahogy ez a hét is megmutatta, a magyar kormány kizárólag a kémprogramok területén törekszik világszínvonalra: mert világszínvonalon akarja lehallgatni a saját állampolgárait, a nemzet ellenségeinek bélyegzett újságírókat, diákokat, civileket, üzletembereket és ellenzéki politikusokat.”

Fekete-Győr András: Annyi mindenben lehetnénk világszínvonalúak

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • 1300 egyházi tábor várja nyáron a fiatalokat
    Az idén nyáron 1300 egyházi táborban, zarándoklaton és hosszabb hétvégi kirándulásokon vehetnek részt a fiatalok a kormány 520 millió forintos támogatásának segítségével - jelentette be a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen, ahol nyírbátori görögkatolikus táborozókat köszöntött a Rákóczi-várban.
  • Gyurcsányi karokban éri haláltusa a Momentumot
    A poszt-SZDSZ-es szalonok és a balliberális sajtó részéről oly lelkesen fogadott infjoncokból a DK által dominált baloldali politikai térfél csicskái lettek. Túlzás? Aligha.
  • 5G – 5GK
    A nemzetközi összehasonlítások alapján nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország kiválóan teljesít a vezetékes és a vezeték nélküli digitális infrastruktúrák területén is.
MTI Hírfelhasználó