A genderszélsőség teljesen behálózta Brüsszelt
Az uniós szerv kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat. A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját.
2021. július 27. 10:36

Brüsszel egyértelműen az LMBTQ-propaganda érdekében próbálja megbüntetni Magyarországot. A kötelezettségszegési eljárásokat megindító Európai Bíróság ugyanis azt állítja, hogy a kiskorúakat célzó LMBTQ-propaganda szembesíti az embereket az élethelyzetek sokrétűségével, így kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését. Az uniós szerv egyúttal kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat. A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját. Csakhogy ez nem lesz könnyű, hiszen a magyarok népszavazáson dönthetnek a gyermekek jövőjéről. Az Európai Bizottság 54 oldalas dokumentumot küldött a kötelezettségszegési eljárásról, erre később külön is visszatérünk.

Július 15-én az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárásokat indított Magyarország ellen, egyértelműen az LMBTQ-propaganda visszaszorítása miatt. Brüsszel azt is kifogásolta, hogy a magyar hatóságok arra szólították fel a Meseország mindenkié című könyv kiadóját, hogy a borítón tüntesse fel, hogy a könyv "a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedést" mutat be.

Ismét megtámadták Magyarországot

Az Országgyűlés még júniusban szavazta meg az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvénycsomagot, amit az LMBTQ-lobbi hatása alatt álló hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett. Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot garantál a legfiatalabbaknak: biztonságos gyermekkort. Az új szabályozás értelmében létrejön egy név szerint kereshető pedofil-nyilvántartás, valamint a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei is szigorodnak.

A jogszabály az élet más területén is védelmet kíván nyújtani a legfiatalabbnak, így a jövőben nem lesz megengedett, hogy a 18 éven aluliak számára a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak.

Az Európai Bizottság ebbe próbál belekötni, ami azért furcsa, mert a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvény eddig is tiltotta a fent részletezett tevékenységet, a gyermekvédelmi törvény csupán módosította ezt. Magyarán az uniós bürokraták ezúttal is koholt vádakkal próbálkoznak, akárcsak a migrációs vita idején. A cél jól érzékelhetően ugyanaz, mint akkor: Magyarországot térdre kényszeríteni.

Magyarország szeretné elkerülni, hogy a magyar óvodákban és iskolákban hasonló jelenetek játszódjanak le, Brüsszelnek azonban ez nem tetszik. A képen egy LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queen" tart előadást a kiskorúaknak – Forrás: origo

Bár a fentiekből teljesen egyértelmű, hogy a legújabb, összehangolt támadás mögött a nemzetközi LMBTQ-lobbi nyomásgyakorlása áll, a hazai baloldal ezt nem ismeri el. Ehelyett ködösítésbe kezdtek, a baloldali politikusok és médiájuk mindenről beszél, csak a lényegről nem.

Éppen ezért érdemes megnézni, hogy az Európai Bizottság mivel indokolta a Magyarország megbüntetését célzó kötelezettségszegési eljárások megindítását.

Támadás az LMBTQ-jogok miatt

A Brüsszel által július 15-én közzétett dokumentumnak eleve azt a címet adták, hogy "Az Európai Unió alapvető értékei: a Bizottság jogi lépéseket tesz Magyarország és Lengyelország ellen a LMBTIQ-személyek alapvető jogainak megsértése miatt", amiből jól kirajzolódik a lényeg. Ahogy a lenti ábrán látható, a szövegtörzsben még azt is egyértelművé tették, hogy szerintük Magyarországon betiltották az LMBTQ-tartalmakat, ami képtelen hazugság, hiszen a felnőtt emberek bármikor fogyaszthatnak ilyeneket.

 

Forrás: az EB honlapja

Brüsszel egyébként annyira az LMBTQ-propagandisták oldalára állt, hogy a szövegben egyenesen azt állítja, hogy az LMBTQ-tartalmak megjelenítése nem káros a gyermekek jóllétére, és összhangban áll az érdekeikkel.

Mutatjuk az angol nyelven elérhető eredeti dokumentumot:

 

Forrás: az EB honlapja

Orbán Viktor a Magyar Rádió péntek reggeli interjújában azt mondta, a magyar kormány 54 oldalas levelet kapott a kötelezettségszegési eljárásról. Ebben
54 oldalon keresztül azt követelik, hogy változtassuk meg a gyermekvédelmi törvényt.

Az Origo információi szerint a dokumentumban azt állítják, hogy a gyermekvédelmi törvényben foglalt korlátozások negatív hatással vannak az LMBTQ-személyek véleménynyilvánítási képességeire. Brüsszel döbbenetes módon azt kifogásolja, hogy a jogszabállyal kizárják a gyerekek számára elérhető tartalmakból az LMBTQ-propagandistákat.

Ezzel még nincs vége a sornak: az Európai Unió az álláspontja szerint a magyar szabályok növelik az LMBTQ-személyekkel szembeni elfogultságot a társadalomban, sőt, teret engednek a megbélyegzésüknek. A kommunikációs összhang ezúttal is megfigyelhető a nemzetközi és a hazai baloldal között: az uniós szervnek szintén az az egyik érve, hogy a jogszabály összemossa, és így ugyanolyan veszélyesnek tartja az LMBTQ-személyeket és a pedofilokat - ami egyértelmű hazugság.

Mind közül talán az a legdöbbenetesebb gondolatmenete a bizottságnak, hogy ez a fajta kommunikáció kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését(!), és megszüntetheti az LMBTQ gyermekek, felnőttek és családok megbélyegzését. Brüsszel tehát egyértelműen azt követeli, hogy a gyerekek körében is propagálni lehessen a nemváltoztatást, mert ez kedvezően befolyásolja a gyermekek fejlődését.

 

Népszavazással a nemzetközi lobbi ellen

Az irtózatos nemzetközi nyomás és az LMBTQ-lobbi látványos brüsszeli térnyerése után a kormány úgy döntött, hogy a magyar emberek véleményét kikérve népszavazást kezdeményez a témakörben. A cél ugyanaz, mint a migrációs viták és a betelepítési kvóták erőltetése idején: megüzenni Brüsszelnek, hogy Magyarország nem azt az utat kívánja járni, mint amit az országra szeretnének erőltetni.

A referendumot a tervek szerint legkésőbb jövő év elején tartják meg. A magyarok ekkor véleményt nyilváníthatnak arról, szeretnék-e, hogy a kiskorúak szembekerüljenek az LMBTQ-propagandával az oktatási intézményekben, illetve a médiában. Így többek között arról dönthetnek, elérhetővé tennék-e gyermekeiknek a nemváltoztató műtéteket. Ez azért is aktuális, mert a Momentum a napokban azzal kezdett el kampányolni, hogy kormányon lehetővé tennék a biológiai nem megváltoztatására irányuló beavatkozásokat.

Mondani sem kell, a népszavazás tétje hatalmas.

Hiszen azon a magyar gyermekek jövőjéről születik döntés.

A kormány a következő kérdésekben tart népszavazást:

Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Nem véletlenül ezekben a kérdésekben lehet dönteni, hiszen az LMBTQ-propaganda látványosan teret nyert az Egyesült Államokban és Európa egyes részein, és egyre több országot próbál bevenni.

Rossz nemzetközi példák: LMBTQ-terror

Az LMBTQ-őrület európai és tengerentúli erősödését számos eset bizonyítja.

Svédországban 2008 és 2018 között 1500 százalékkal nőtt a transzneműek száma a 13–17 éves gyermekek körében. A társadalomban most kezdett mindez lecsapódni, éppen ezért egyre inkább nő az ellenállás a kiskorúaknál engedélyezett nemátalakító műtétek miatt. Mostanra már azt is egyre többen elismerik, hogy az átalakításokra lehetőséget nyújtó rendelkezéseket az LMBTQ-lobbi nyomására fogadta el a svéd parlament.

Szintén a skandináv országon eluralkodó LMBTQ-terror erejét mutatja, hogy a svéd bíróság arra hivatkozva enyhítette egy migránsokat erőszakoló LMBTQ-aktivista büntetését, hogy az illetőt kirúgták a munkahelyéről.

Az északi országban már annyira rossz a helyzet, hogy az LMBTQ-aktivisták akadály nélkül léphetnek be az óvodákba és az iskolákba.

Bordács Bálint

 

origo.hu
  • Meg kell adni a vidéknek, ami jár neki
    Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.
  • Kötelességünk, hogy Istent a teremtett világgal együtt dicsőítsük
    Valaki mondhatná, hogy a két világesemény, ami itt Budapesten meg a Hungexpon is zajlott, tűz és víz. Hogy ki köti össze ezt a két rendezvényt? Ferenc pápa - mondta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek.
  • Egy a természettel – Vadászati világkiállítás
    Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
MTI Hírfelhasználó