A baloldal politikai merényletre készül migrációügyben
Érdekes migránspárti vallomást tett Karácsony Gergely a Die Zeit című német liberális lapnak. "Erkölcsi kötelességünk" befogadni a magyar adófizetők pénzén élősködni akarókat.
2021. augusztus 3. 23:00

A főpolgármester nyilván Brüsszelnek akart udvarolni, amikor a lapnak azzal rukkolt elő, hogy „a menedékkérők jogainak biztosítása erkölcsi kötelességük”, ami része a baloldali pártok programjának. Ugyanakkor azt is elmondta, ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”.

Mit is jelenhet ez az érdekes migránspárti vallomás nekünk, magyaroknak?

Valószínűleg azt, hogy a gyurcsányista miniszterelnök-jelölt nem meri nagydobra verni, hogy kormányra kerülése esetén a migráció támogatására készül. Olyan lépésre, amellyel a társadalom elsöprő többsége nem ért egyet. Nem véletlenül nyerte meg a Fidesz kétharmaddal a választásokat 2018-ban, bő két évvel a 2015-ös migránsinvázió után. A magyarok ugyanis mindenekelőtt biztonságos országban akarnak élni, saját megszokott, keresztény hagyományaik szerint. És az sem véletlen, hogy a baloldal kezdettől fogva igyekezett elbagatellizálni a témát, álproblémaként emlegetve azt az ügyet, amely az egész Európai Unió kardinális kérdése mind a mai napig. Frontvonal a föderalisták és a szuverenisták között.

Tudjuk azt is, hogy Karácsony zuglói polgármesterként arról ábrándozott, hogy milyen bérlakásokat juttathat a bevándorlók számára, hogy lesz majd képes gondoskodni róluk.

Eltartani őket.

Természetesen a magyarok adóforintjaiból.

A magyarok életszínvonalának rovására.

Akkor is tisztában volt vele, hogy honfitársaink többsége ellenzi ezt a gondolatot, hogy fél a migránsok között elvegyülő terroristáktól.

Később a Covid behurcolásától.

Egyáltalán, idegen tőlük az, hogy valaki hivatalos papírok nélkül, erőszakosan igyekszik betörni hazánk területére.

Megsértve azokat a törvényeket, amelyeket ha a magyarok sértenek meg, akkor komoly büntetés jár érte.

Rendkívül elgondolkodtató az az aljasság, ahogy Karácsony Gergely, de az egész Gyurcsány-koalíció kezeli a migráció kérdését. Azzal, hogy nem akarják kiplakátolni az illegális bevándorlás támogatását.

De sumák módon szerepeltetik a baloldal konszenzuson alapuló választási programjában.

Lényegében politikai merényletet követnek el a magyarok ellen.

 

Miután nem hirdetik fennhangon a társadalomellenes szándékot, valójában eltagadják migránspárti hozzáállásukat a választók elől. Erre tehát lényegében nem szavazhatnak a voksolók, ugyanakkor naiv tudatlanságukban ezzel együtt hatalomba emelhetik a baloldalt.

Ezek után pedig Karácsonyék joggal hivatkozhatnak migránspártiságukra, mert ugye ők szóltak, beleírták a programjukba, tehát a választók – ha akarták volna – tisztában lehettek volna a baloldal magyarellenes akaratával.

Egyáltalán nem túlzás tehát az a megfogalmazás, hogy a baloldal migrációügyben ismét rá akar rontani a nemzetére.

Ehhez pedig erőteljesen reménykedik Brüsszel támogatásában, amely töri is kezét-lábát a gyurcsányisták megsegítésére.

Soha nem látott mértékű, összehangolt támadást intézett a gyermekvédelmi törvény ellen, nemzetközi segítséget nyújtva Soros LMBTQ-propagandájának, visszatartva hazánktól az uniós pénzeket, utalva rá, hogy ezek azonnal hozzáférhetővé válnak, ha a gyermekvédelmi törvényt visszavonják.

Karácsony közben a Die Zeitben jelez Brüsszelnek, hogy ők bizony itt vannak.

Tárt karokkal várják a migránsokat.

Nincs kifogásuk a magyar gyerekek szexuális kiszolgáltatottsága ellen sem, ők is ezerrel ellene vannak a gyermekvédelmi törvénynek.

Döbbenet, hogy Karácsony nyilatkozatában az erkölcsöt meri emlegetni, s hogy ilyen nemzetellenes szándékok után gyurcsányista szövetségeseivel együtt ezért száll síkra.

 Horváth K. József

888.hu
  • Meg kell adni a vidéknek, ami jár neki
    Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.
  • Kötelességünk, hogy Istent a teremtett világgal együtt dicsőítsük
    Valaki mondhatná, hogy a két világesemény, ami itt Budapesten meg a Hungexpon is zajlott, tűz és víz. Hogy ki köti össze ezt a két rendezvényt? Ferenc pápa - mondta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek.
  • Egy a természettel – Vadászati világkiállítás
    Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
MTI Hírfelhasználó