Aranyos, ezüstös birkózóink Ferihegyen
Kisebb népünnepély fogadta az olimpiáról hazatérő birkózócsapatunkat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A két Lőrincz testvér egy aranyéremmel és egy ezüsttel ajándékozta meg az országot.
2021. augusztus 6. 09:26

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózó (b2) és az ezüstérmet szerzett Lőrincz Viktor birkózó (b, félig takarásban) érkezik a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. augusztus 5-én. 

 

 

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózót (elöl, b2) és az ezüstérmet szerzett Lőrincz Viktor birkózót (elöl, b) köszöntik a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. augusztus 5-én. Lőrincz Tamás a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában lett olimpiai bajnok, Lőrincz Viktor a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájában lett ezüstérmes. MTI/Mónus Márton

 

A tokiói olimpián 5. helyen végzett Szőke Alex birkózót (b) köszöntik a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. augusztus 5-én. Szőke Alex a kötöttfogású birkózók 97 kilogrammos kategóriájában végzett az 5. helyen. MTI/Mónus Márton

 

A két érmes magyar birkózót lelkesen ünnepelték a szurkolók a reptéren.

 

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás birkózó megöleli feleségét, Emesét a Liszt Ferenc-repülőtéren.

 

A tokiói olimpián aranyérmet szerzett Lőrincz Tamás felesége, Emese mutatja férje aranyérmét a Liszt Ferenc-repülőtéren.

 

Szurkolói jutalom a bajnoknak - MTI/Mónus Tamás

MTI
Címkék:
MTI Hírfelhasználó