Márta szerint kirabolta
2021. szeptember 12. 00:29

A mi pénzünkből építi a háttérhatalmat a Fidesz a választási vereség utáni évekre – mondja a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje!

A koronavírus-járvány alatt a Fidesz minden eddiginél nagyobb fokozatra kapcsolata a közpénz-szivattyút. Miközben a szeretteink a kórházakban szenvedtek, vagy otthonaikban rettegtek a vírustól, Orbánék kihasználták a válságot, és 500 milliárd forintra tornázták fel Mészáros Lőrinc vagyonát.

Háttérhatalom!

Ezt a folyamatot tetézik most be, hiszen már csak 8 hónap van a parlamenti választásokig. Orbáné tudják, hogy el fogják veszíteni a megmérettetést, most már azért lopnak, hogy ellenzékből is tovább tudják manipulálni a magyarokat:

"Több mint 1700 ingatlan került át Fidesz-közeli alapítványokba. A lopási cunami minden korábbinál erősebben pörög!"

Mondta el Demeter Márta, Gyöngyösi Mártonnal közösen megtartott sajtótájékoztatóján. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje szerint a fideszes tolvajok nem futhatnak el a felelősség elől, jövőre pedig végre elkezdődhet egy valódi kormányzás:

"A választás után el fogunk számoltatni mindenkit, aki belenyúlt a közösbe. A kormányváltás után pedig végre a magyar emberek érdekében költjük el az a 2500 milliárd forintot, amit az Európai Unió ad a magyar gazdaság újraindítására!"
 
Demeter Márta: a járvány alatt a Fidesz kirabolta az országot
ezalenyeg.hu
Címkék:
  • Nyomorban élők helyzetével élt vissza a Jobbik ózdi jelöltje?
    A hat ellenzéki párt arra szövetkezett, hogy nem csak egy egyszerű kormányváltást hajtanak végre, hanem egyben korszakváltást is, amely „felszámolja a Fidesz végtelenül aljas és primitív mentalitását és eszközeit”. Sajnos több jel mutat arra, hogy a Jobbik ózdi jelöltjének, Farkas Péter Barnabásnak nem sikerült ezt a mértéket megugrania.
  • Visszalép a zuglói előválasztástól az MSZP-s Tóth Csaba
    Visszalép az előválasztási indulástól az MSZP-s Tóth Csaba – jelentette be ő maga a „Mi történt?” címmel meghirdetett sajtótájékoztatóján. Tóth felolvasott egy nyilatkozatot, amelyben arról beszélt, hogy olyan támadások érték, amelyek ellen nem volt módja védekezni és támogatói is kihátráltak mögüle.
  • Közeleg a 10. Szemrevaló
    Október 7-17. között a Művész moziban, majd Debrecenben, Pécsett és Szegeden rendezik meg az immár 10. SZEMREVALÓ│SEHENSWERT FILMFESZTIVÁL-t. A Svájci Nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum és a Goethe Intézet közös filmhete a német nyelvterület legfrissebb filmjeiből ad ízelítőt, ezúttal is eredeti nyelven, magyar felirattal. Idén 12, túlnyomó részt díjnyertes alkotást vetítenek, köztük két Ezüst Medvével méltatott filmet, az Én vagyok a te embered című romantikus sci-fi vígjátékot és Christian Petzold filmjét, a Hableányt, de láthatjuk majd többek között Svájc idei Oscar-nevezettjét, a Húgocskámat, az Arthur & Claire-t Josef Haderrel, és A saját lifttel a pokolba című filmet Daniel Brühl rendezésében és főszereplésével. Október 18-26. között országosan a Művész Távmoziban (online: film.artmozi.hu) lesznek elérhetőek a legjobb németnyelvű alkotások. A jegyek elővételben már szeptember 30-ától elérhetőek.
MTI Hírfelhasználó