Kormányülés katonai sátorban Hajmáskéren
Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel.
2021. szeptember 30. 19:11

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4), valamint Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára (b-j) a honvédség őszi hadgyakorlatán a haderőfejlesztésről tartott kihelyezett kormányülést követően a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren 2021. szeptember 30-án. Mögöttük Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök (b3), Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára (b), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b5), Nagy István agrárminiszter (b6), Varga Judit igazságügyi miniszter (j), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j3), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j4), Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (k) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban.

MTI
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó