Kormányülés katonai sátorban Hajmáskéren
Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel.
2021. szeptember 30. 19:11

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4), valamint Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára (b-j) a honvédség őszi hadgyakorlatán a haderőfejlesztésről tartott kihelyezett kormányülést követően a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren 2021. szeptember 30-án. Mögöttük Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök (b3), Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára (b), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b5), Nagy István agrárminiszter (b6), Varga Judit igazságügyi miniszter (j), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j3), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (j4), Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (k) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban.

MTI
MTI Hírfelhasználó