A DK politikusa türelmes oktatást kapott Semjéntől
Kálmán Olga, a DK extrém politikusa beíratkozhat a hatodik osztályba, miután megtanulja az elemi ismereteket a kereszténydemokrata elnöktől.
2021. október 4. 12:36

Kép: Semjén Zsolt – origo

Kálmán Olga üzent Semjén Zsoltnak: „Ha valaki azt gondolja, hogy ezt kell a kisiskolásoknak mutogatni, az beteg” – utalt a Vadászati Világkiállításra a DK szélsőséges politikusa.

 

Az extrém DK-s politikus.

Semjén Zsolt válaszolt: A természet rendjének bemutatása a normalitás. Ami természetellenes és beteg, az az LMBTQ propagandát beengedni az iskolákba és az óvodákba!

gondola
  • A forradalom indítására emlékeztek Szegeden
    1956. október 16-án a szegedi bölcsészkar Auditórium Maximumában összehívott diákgyűlésén a hallgatók közfelkiáltással létrehozták a MEFESZ-t, majd döntöttek arról, hogy az érdekvédelmi témák mellett politikai kérdésekkel is foglalkoznak. Egy óra alatt az orosz nyelv fakultatív oktatásától eljutottak a szovjet csapatok kivonásának követeléséig - közölte Kiss Tamás. Szavai szerint "kimondták az akkor kimondhatatlant". Innen indult az 1956-os magyar forradalom.
  • Erdélyikopó-világtalálkozó Bőszénfán
    Erdélyikopó-világtalálkozót rendeznek Somogy megyében, a péntektől vasárnapig tartó eseményen Magyarországról, Erdélyből és Csehországból tucatnyi tenyésztő több mint száz kutyával képviselteti magát.
  • Beleavatkoztak a csehországi választásokba
    Néhány nappal a cseh választások előtt a Babišra vonatkozó adatok kiszivárogtatása egy tudatosan időzített, célzott külső támadás volt.
MTI Hírfelhasználó