Vadászati világkiállítás - Megnyílt a 80. OMÉK
Csütörtökön megnyílt a 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) a Hungexpo pavilonjaiban, Budapesten, az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás mellett.
2021. október 7. 20:08

Érdeklődők szűröket néznek az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) a nyitónapon, 2021. október 7-én. Az OMÉK-ot az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás keretein belül rendezik meg a budapesti Hungexpón. MTI/Czeglédi Zsolt

Csütörtökön megnyílt a 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) a Hungexpo pavilonjaiban, Budapesten, az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás mellett.

 

A magyar gazdák jelentős része a csúcstechnikához tartozó gépekkel művelheti meg földjét. Érdeklődők az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) a nyitónapon, 2021. október 7-én.

A megnyitón az agrárminiszter bejelentette, hogy október 18-án elkezdődik az agrártámogatási előlegek folyósítása. Év végéig a közvetlen támogatásokból legalább 260 milliárd forint, a terület- és állatlétszám után járó vidékfejlesztési támogatásokból több mint 46 milliárd forint kifizetése várható - közölte Nagy István.

 

Érdeklődők bort kóstolnak az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) a nyitónapon.

 

Nagy István agrárminiszter beszédet mond az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) megnyitó ünnepségén a Hungexpo D pavilonjában.

MTI; Gondola
Címkék:
  • A forradalom indítására emlékeztek Szegeden
    1956. október 16-án a szegedi bölcsészkar Auditórium Maximumában összehívott diákgyűlésén a hallgatók közfelkiáltással létrehozták a MEFESZ-t, majd döntöttek arról, hogy az érdekvédelmi témák mellett politikai kérdésekkel is foglalkoznak. Egy óra alatt az orosz nyelv fakultatív oktatásától eljutottak a szovjet csapatok kivonásának követeléséig - közölte Kiss Tamás. Szavai szerint "kimondták az akkor kimondhatatlant". Innen indult az 1956-os magyar forradalom.
  • Erdélyikopó-világtalálkozó Bőszénfán
    Erdélyikopó-világtalálkozót rendeznek Somogy megyében, a péntektől vasárnapig tartó eseményen Magyarországról, Erdélyből és Csehországból tucatnyi tenyésztő több mint száz kutyával képviselteti magát.
  • Beleavatkoztak a csehországi választásokba
    Néhány nappal a cseh választások előtt a Babišra vonatkozó adatok kiszivárogtatása egy tudatosan időzített, célzott külső támadás volt.
MTI Hírfelhasználó