Gyurcsányi zsarolás – Karácsony bevallotta
Sms-üzenetekben küldte zsaroló ukázait a hazugságpolitikus – mondta el tényfeltáró nyilatkozatában Karácsony Gergely.
2021. október 13. 21:53

A hazugságpolitikus és kesztyűbábja – MH/Papajcsik Péter

Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – mondta el Karácsony Gergely főpolgármester egy háttérbeszélgetésen, újságírói kérdésre válaszolva.

Hozzátette azt is, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában sms-ben szokta megtenni, konkrét esetre azonban nem mondott példát.

Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely szavaira. Bejegyzésében azt írta, „mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom.”

Ezután a főpolgármester fentebbi szavait idézte, majd közölte, „ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az sms-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt.”

A Magyar Nemzet már többször beszámolt róla, hogy Gyurcsány Ferenc a 2019-es önkormányzati választást követően saját embereit ültette fontos pozíciókba a Városházán, ezzel is szűkítve Karácsony Gergely mozgásterét. A főpolgármester nemrég lemondott kampányfőnöke, Gál J. Zoltán mellett ilyen például Draskovics Tibor, a Gyurcsány-kormány pénzügyi, majd igazságügyi és rendészeti minisztere, aki most a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósági elnöke, Karácsony helyettese, Gy. Németh Erzsébet, aki a Gyurcsány-párt alelnöke vagy Handl Tamás, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatója, aki korábban Gyurcsány Ferenc testőre volt.

Most pedig a főpolgármester maga ismerte el, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke valóban szokta őt zsarolni. 

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Az ellenzéknek gyenge jelölt kell, akit irányíthatnak
    Lehet, hogy nem is Márki-Zay lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Ez közjogilag lehetséges, de nagyon magas a politikai kockázata. Márki-Zay egyértelmű felhatalmazást kapott. Nem valószínű a személycsere, kivéve ha nagyon lejáratná magát. Ezt sem lehet kizárni.
  • „Nemet mondunk a jogállam kiszervezésére"
    Varga Judit: A jogállamisági eljárások "jogi köntösbe bujtatott politikai boszorkányüldözések, amelyek legújabb ékes példája az a támadássorozat, amelyet a gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt indítottak hazánkkal szemben."
  • Magyar kézbe kerülhet újra a nemzeti repülőtér
    A kormányfő közölte: az a helyes, hogyha az egyetlen igazán komoly nagy nemzetközi repterünk magyar kézben van, ezért helyes is visszavásárolni, és a gazdaság elég erős ahhoz, hogy ezt meg is tudjuk tenni. A vásárlás bármelyik pillanatban lezárulhat.
MTI Hírfelhasználó