Orbánnál is veszélyesebb fasiszta
Megszólalt az Amerikában elő idióta
2021. október 14. 00:39

Megérkezett egy Orbánnál is nagyobb és veszélyesebb fasiszta.

„Márki-Zay két hét alatt jutott el odáig, hogy az ellenzék legnagyobb és legszervezettebb pártja essen szét, a szavazói álljanak át hozzá, a saját vezetőiket hagyják el és tagadják meg. Első körben megpuccsolja az ellenzéket, s ha hatalomra kerülne, megpuccsolja az egész oszágot. Nem egy másik Orbán jelent meg a színen, hanem annál sokkal rosszabb, mert Orbán egy számító és ravasz politikus, ő viszont egy amatőr, dilettáns hőzöngő fasiszta, aki gyűlöli a baloldalt, kommunistázza, és legszívesebben eltörölné. Eddig még Orbán sem jutott el. 

A »se nem jobb, se nem bal, hanem felfelé« igazi tőrőlmetszett fasiszta jelszó, amely maga alá akar gyűrni mindent. Ez rosszabb, mint a »centrális erőtér«. Márki-Zay teljesen elszállt, ezt örömmel látja az orbáni propagandagépezet és besegít neki szétverni az ellenzéki összefogást. Márki-Zay ki akarja iktatni az ellenzékből nemcsak Gyurcsányt és Dobrev Klárát (egyelőre megölni talán nem akarja őket, de már az »elszámoltatásukról« beszél, mintha lenne bármi elszámoltatni való velük szemben, amit Orbán ne tett volna meg), hanem minden baloldalit is kiiktatna, aki nem áll mellé, azokat hazaárulónak és kommunistának bélyegezve.

Márki-Zay a legutóbbi videójában már kommunistázik, az 1956-os forradalommal von párhuzamot, amikor Dobrev Klára ellen harcol. Ez kommunistázás, fasiszta uszítás. Szembeállítja az ellenzék támogatóit egymással, amikor magát és a támogatóit a »Tiszták koalíciójának« nevezi, amivel szemben nyilván a »nem tiszták« (értsd.: Dobrev Klára és támogatói) állnak. Mi ez, ha nem fasizmus? El akarja törölni Orbánt is, Gyurcsányt is (Gyurcsány alatt a teljes balliberális oldalt kell érteni, aki nem áll be mellé, az mind »Gyurcsány«), és marad ő a »tisztákkal«. Majd harcolnak a nem tiszták ellen. Nem ismerős a történelemből?

Ébresztő, emberek! Megérkezett egy Orbánnál is nagyobb és veszélyesebb fasiszta.”

Bartus László: Aki nem „Márki-Zay”, az vagy „Orbán” vagy „Gyurcsány” – új fasiszta vezér született

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Százezrek személyes adatai a baloldal adatbázisában
    A baloldali előválasztás célja a mozgósítás mellett az adatgyűjtés volt, az egész folyamat egy nagy adatgyűjtési kampánynak minősül, amivel több százezer ellenzéki szavazó személyes adatait gyűjtötte össze a hat baloldali párt – nyilatkozta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
  • Orbánozós órákat is fel lehet venni az ELTE politológián
    Tanulnak a diákok a „plebiszciter vezérdemokráciáról” és annak alkalmazhatóságáról az Orbán-kormányra, szóba kerülnek a szakpolitikák, a „klientizmus”, illetve hogy „áldemokráciáról” van-e szó. Végül a szeminárium a plebiszciter vezérdemokrácia elmélete más országokra való alkalmazhatóságának vizsgálatáról szól.
  • Orbán: minden magyarra számítunk
    Minden magyarra számítunk, akinek számít Magyarország jövője - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján tartott ünnepi beszédében; a kormányfő a 2006. október 23-i eseményekről is megemlékezett, hangsúlyozva, hogy tizenöt évvel ezelőtt az egyik oldalon a könnygázgránát, a másik oldalon "a becsapott és megalázott nemzet" állt.
MTI Hírfelhasználó