Mert a haza minden előtt (KGeri)
2021. október 19. 01:02

A változás elkezdődött, a java még csak most jön. A 106 egyéni jelölt és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltként munkát és feladatot kapott. És hozzá egy jó adag felelősséget. Segít ebben neki is, nekünk is, hogy tudjuk, mire szól ez a felhatalmazás. Először is egy régi-régi igazság kimondására. Négy szócska, ami 188 évvel ezelőtt született, de ma alapvetés kell legyen. Kölcsey négy szócskája: a haza minden előtt. Innen indulunk, ez a kályha. A haza érdeke a részérdekek előtt. A haza érdeke a pártérdekek előtt. A haza érdeke az egyéni érdekek és ambíciók előtt. Ehhez bizony áldozatokat kell hozni.

Nagyon köszönöm azt a rengeteg támogatást, amit azoktól kaptam, akik legszívesebben rám szavaztak volna az előválasztás második fordulójában is, de megértették, hogy most más a haza érdeke.

Lezárva az egymással való versengés korszakát, két feladatunk marad. Az egység. És a többség. Itt és most az egységből lesz a többség. Az ellenzéki pártok összefogásából, egységes fellépéséből lehet csak a kormányváltáshoz szükséges társadalmi többség. Mert a haza minden előtt.”

Karácsony Gergely: A változás elkezdődött, a java még csak most jön

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj
    Novemberben már minden nyugdíjas megkapta a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot, de itt nem szeretnénk megállni, jövőre 5 százalékkal emeljük a nyugdíjakat, és visszavezetjük a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is, amelyet februárban kap kézhez minden nyugdíjas honfitársunk” – jelentett ki a kormányfő.
  • Az egyházak jelenléte a járvány idején is eleven
    Az egyházak társadalmi jelenléte a koronavírus-járvány idején is élő, eleven maradt - mondta a köztársasági elnök a magyarországi történelmi egyházak vezetőinek tiszteletére rendezett adventi ebéden kedden a Sándor-palotában.
  • Politikai nyilatkozatot nyújtott be a parlamentnek a KDNP
    Politikai nyilatkozatot nyújtott be az Országgyűlésnek a KDNP, hogy utasítsák el a migrációt és a genderszemléletet is pozitív színben feltüntető megállapodást.
MTI Hírfelhasználó