Magyarország-San Marino: 4:0
A Rossi-legénység nagy fölényben kezdte a mérkőzést San Marino ellen, s a magyar válogatott hamar vezetést szerzett a világbajnoki selejtezőn.
Utoljára frissítve: 2021. november 12. 22:47
2021. november 12. 21:12

Loic Nego, a magyar (j) és Andrea Grandoni, a San Marinó-i válogatott játékosa a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott mérkőzésen Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Az első gól szerzőe: Szoboszlai Dominik (j).

 

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Magyarország-San Marino mérkőzés előtt Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Labdarúgó-világbajnokság európai selejtező.

Magyarország–San Marino 

Budapest, Puskás Aréna. V: Glova (szlovák)

MAGYARORSZÁG: Dibusz – Botka, Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Gazdag, Vécsei, Schön – Szalai Á., Szoboszlai.

Szövetségi kapitány: Marco Rossi

SAN MARINO: E. Benedettini – Ma. Battistini, F. Fabbri, D. Rossi, A. Grandoni – F. Tomassini, Lunadei, E. Golinucci, Mularoni, D. Tomassini – Nanni.

Szövetségi kapitány: Franco Varrella

Gólszerző: Szoboszlai Dominik (6.), Gazdag (22)

Schön Szabolcs, a magyar válogatott játékosa.

A második gól szerzője Gazdag Dániel (b) és csapattársa, a neki gólpasszt adó Loic Nego.

gondola, MTI
Címkék:
  • Az EU-ban egy szűk kör kezében van a valódi hatalom
    „Az európai intézmények működése a gyakorlatban meglehetősen különbözik attól, amit a szerződésekben vagy a könyvekben olvashatunk" - jelentette ki Trócsányi László. Rámutatott, hogy az Európa Parlamentben elvileg ugyan minden tagállam egyenlő, de . "a valódi hatalom egy szűk kör kezében van", s a döntések meghozatala "zárt ajtók mögött történik".
  • Meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet
    Egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel.
  • Brutális erejű választási beavatkozásra készülhetünk
    Horváth József: Közép-Európán söpört végig egy furcsa, kormányokat és politikusokat buktató hullám. Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia és legutóbb Bulgária. Ami közös bennük, hogy az európai balliberális fősodorral szemben álló politikusokat, pártokat járattak le és szorítottak ki kormányzati pozícióból.
MTI Hírfelhasználó