Láng Zsolt: kivel tárgyalt Bajnai Gordon?
Láng Zsolt az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában azt mondta: "két hete nem kapunk válaszokat a városháza eladása körüli botrány részleteiről". Karácsony Gergely főpolgármester és a baloldali politikusok "vagy hallgatnak, vagy össze-vissza beszélnek."
2021. november 20. 17:22

Láng Zsolt – archív

A fővárosi Fidesz frakcióvezetője a városháza eladása körüli botránnyal kapcsolatban a többi között arra vár választ Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy az ügyben a városvezetésből "kivel tárgyalt Bajnai Gordon" korábbi miniszterelnök.

Láng Zsolt az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában azt mondta: "két hete nem kapunk válaszokat a városháza eladása körüli botrány részleteiről".
   
Karácsony Gergely főpolgármester és a baloldali politikusok "vagy hallgatnak, vagy össze-vissza beszélnek" - tette hozzá.
   
Úgy folytatta: mindeközben napról napra súlyos állításokat tartalmazó hangfelvételek látnak napvilágot.

Láng Zsolt szavai szerint az eddigi kérdéseiken túl arra várnak választ Karácsony Gergelytől és Bajnai Gordontól, hogy "kivel tárgyalt a főváros vezetéséből Bajnai Gordon", továbbá "ki az, aki jóval felette áll Barts Balázsnak, a Fővárosi Vagyonkezelő vezérigazgatójának".
   
Láng Zsolt arra is feleletet vár, hogy működik-e jutalékrendszer a fővárosi önkormányzatnál, és ha igen, ki működteti azt, és "ki van benne?".
   
"Ne meneküljenek el a válaszok elől, a budapestieknek joguk van tudni az igazságot!" - szólította fel a két baloldali politikust a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.
 

MTI
  • Az EU-ban egy szűk kör kezében van a valódi hatalom
    „Az európai intézmények működése a gyakorlatban meglehetősen különbözik attól, amit a szerződésekben vagy a könyvekben olvashatunk" - jelentette ki Trócsányi László. Rámutatott, hogy az Európa Parlamentben elvileg ugyan minden tagállam egyenlő, de . "a valódi hatalom egy szűk kör kezében van", s a döntések meghozatala "zárt ajtók mögött történik".
  • Meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet
    Egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel.
  • Brutális erejű választási beavatkozásra készülhetünk
    Horváth József: Közép-Európán söpört végig egy furcsa, kormányokat és politikusokat buktató hullám. Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia és legutóbb Bulgária. Ami közös bennük, hogy az európai balliberális fősodorral szemben álló politikusokat, pártokat járattak le és szorítottak ki kormányzati pozícióból.
MTI Hírfelhasználó