A Momentum megérett a sikerekre
2021. november 21. 23:39

Hajrá Anna, mindenben támogatni foglak!

„A Momentum Mozgalom küldöttgyűlése a mai napon Donáth Anna, EP-képviselőnket választotta meg a párt új elnökének. Annával, hol elnökségi tagként, hol jelöltként, hol pedig az új politikai generáció egyik első választott képviselőjeként dolgoztuk végig az elmúlt éveket. Kampányoltunk, szerveztünk, beleadtunk apait-anyait, hogy felkészüljünk a többi momentumossal a változásra.

Őszintén hiszem, hogy az ellenzék és az ország megváltoztatásának mi, momentumosok vagyunk a motorjai. Elnökként az én feladatom volt, hogy szövetségeseinkkel közösen váljunk kormányváltó erővé. Anna és persze a teljes közösségünk feladata pedig az lesz, hogy végre is hajtsuk a kormányváltást, valódi kormányzó erővé téve az új politikai generációt. 

Hatalmas gratuláció Donáth Annának és persze a másik két jelöltnek, Orosz Annaáak és Hollai Gábornak is, akik megmutatták, hogy milyen egy demokratikus, alternatívákat felmutatni képes erős és stabil közösség! A Momentum megérett az újabb sikerekre! Köszönöm nekik!

Hajrá Anna, mindenben támogatni foglak!”

Donáth Anna a Momentum új elnöke

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Globális cselekvés nemzetállami tettekkel
    Az az évtizedek óta ismert mondás, hogy gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan, már kevés - húzta alá Áder János. Jelenleg az elnök szerint helyesen így hangzik: cselekedj globálisan, cselekedj lokálisan.
  • Hazánk megvédi a gyerekeket a genderterrortól
    Szánthó Miklós: Nyíltsisakos támadójátékkal: kíméletlenül le kell rántani a leplet a csirkefogó-vigyorú jóemberkedésről. A liberális felfogás már jó ideje elszakadt az egyén valódi tiszteletétől, mely a jogok és kötelességek egyensúlyát jelenti. Az egyedüli cél ma az, hogy bármilyen emberi vágyat, késztetést emberi joggá transzformáljanak, függetlenül annak erkölcsi tartalmától és közösségre – ideértve a gyermekeket is természetesen – gyakorolt hatásától.
  • Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között
    Elindult a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő tram-train, az első utasokat szállító, menetrend szerinti szerelvény hétfőn fél négykor gördült ki a vásárhelyi nagyállomásról.
MTI Hírfelhasználó