A deep state egy lakájt szeretne tagállami vezetőnek
Földi László: Egyértelmű, hogy Magyarországot másként kezelik, mint a többi uniós országot. Teljesen mindegy, mit teszünk vagy mondunk, az ő szemükben egyetlen elfogadható lépés lenne, ha Orbán Viktor lemondana, és helyét átvenné egy deep state által megálmodott lakáj.
2021. december 2. 08:37

A lengyelországi, baltikumi hatákerítést fizeti az EU, kettős mércét alkalmazva hazánk ellen – térkép: commons.wikimedia.org

Az Európai Bizottság az uniós bíróság elé idézi Magyarországot és átalányösszegű pénzügyi szankció, valamint napi kényszerítő bírság kiszabását kéri – adta hírül a sajtó. Földi Lászlót, a Védett Társadalom Alapítvány elnökét kérdezte a Gondola.

– Elnök úr, az Európai Bizottság szerint hazánk 2015 óta „Nem hozta meg a menekültügyi eljáráshoz való tényleges hozzáférés biztosításához szükséges intézkedéseket." Ugyanakkor Lengyelország könnygázt és vízágyúkat vetett be a migránsbűnözők ellen. De ezzel az Európai Bizottságnak nincs semmi aggálya. Miért?

Poland-Belarus border: Border forces use water cannon on migrants - YouTube

Vízágyú a lengyel-fehérorosz határon – youtube/skynews

– Egyértelmű, hogy Magyarországot másként kezelik, mint a többi uniós országot. Teljesen mindegy, mit teszünk vagy mondunk, az ő szemükben egyetlen elfogadható lépés lenne, ha Orbán Viktor lemondana, és helyét átvenné egy deep state által megálmodott lakáj.

Megnyílhat a lehetőség, hogy európai uniós forrásokból támogassák a kerítésépítést az unió külső határán – vallotta be Charles Michel, az Európai Tanács elnöke. Miből sejthetjük, hogy a brüsszeli buborék hazánknak egy euró centet sem ad a kontinens védelméért?

Poland plans to spend over $400 million on wall on Belarus border - CNN

Kerítés a lengyel-fehérorosz határon – cnn

– A kettős mérce régóta létezik, melynek a képlete: Magyarország kontra Többiek, beleértve akár Lengyelországot is.

Védett Társadalom Alapítvány

– Az EU-szélsőség támogatja az embercsempészés bűncselekményét, és erre a bűnelkövetésre akarja rábírni Magyarországot is. Hogyan lehet egy kiemelten magas hivatalt megszálló maffia ellen megvédeni az európai társadalmakat?

– Demokratikus forgatókönyv szerint leginkább szavazati úton (ez utópia). Vagy erőszakkal elkergetni a hivatalnoki kart, bár a „forradalmi hevület" nem polgári mérték.

Földi László: A háttérerők máig manipulálják a választópolgárokat -  vasarnap.hu

Földi László, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke – vasarnap.hu

– A „brüsszeli buborékban” ügyködők kifejezik: „tudjuk tébolyultan döntünk, de megtehetjük, mert gyengék vagytok.” Hogyan tudjuk megfékezni a bürokratikus arroganciát?

– Nem agyalágyultak, hanem „érzékenyített" ártó figurák. Nemzetük és Európa árulói, amiért egyszer felelniük kell. Igaz ugyan, hogy a ma kihívása másként is felmerül. Az élet és halál vívja ütközetét, ahogy Szent II. János Pál pápa mondta egykoron.

Molnár Pál

gondola
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó