Gyászmise Kóbor János emlékére
Kóbor János rockénekes emlékére tartott gyászmisén a Szent István-bazilikában. Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja. Neves politikusok is részt vettek a gyászmisén.
2021. december 17. 22:50

Résztvevők Kóbor János rockénekes emlékére tartott gyászmisén a Szent István-bazilikában 2021. december 17-én. Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja életének 79. évében, 2021. december 6-án hunyt el. MTI/Balogh Zoltán

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j) és Selmeczi Gabriella, a Fidesz parlamenti képviselője Kóbor János rockénekes emlékére tartott gyászmisén a Szent István-bazilikában.

 

Frenreisz Károly Kossuth-díjas magyar rockzenész, zeneszerző beszédet mond Kóbor János rockénekes emlékére tartott gyászszertartáson.

 

Az első sorban Molnár György gitáros (b) és Debreczeni Ferenc dobos (b3), az Omega együttes tagjai, Kóbor János özvegye (b6), mögötte a második sorban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j), mellette Selmeczi Gabriella, a Fidesz parlamenti képviselője, Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (b), a harmadik sorban középen Gömöry Zsolt, az Edda Művek rockegyüttes billentyűse, mögötte Pataky Attila, az Edda Művek énekese, dalszövegíró (takarva) Kóbor János rockénekes emlékére tartott gyászmisén.

 

 

Mohos Gábor, a Szent István-bazilika segédpüspöke gyászmisét celebrál Kóbor János rockénekes emlékére a Szent István-bazilikában.

MTI
  • A tram-train reneszánsza Európában
    Egyre népszerűbb Európában a tram-train rendszere, ennek jele, hogy hat német és osztrák város összesen több mint félezer szerelvényt rendelt a Stadlertől. Ugyanilyen járművek közlekednek Szeged és Hódmezővásárhely között is, számuk, ha majd mindegyiket forgalomba helyezik, eléri az egy tucatot.
  • A magyarok többsége a Fidesz győzelmét várja
    A megkérdezettek 68 százaléka kormánypárti győzelemre számít, még az ellenzéki szimpatizánsoknak is csak kevesebb, mint a fele bízik a kormányváltásban - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából
  • Nem tud titkot tartani a dán titkosszolgálat?
    A politikus az elmúlt években több olyan interjút adott, amiben lényegében megerősítette az együttműködést az egyik legnagyobb amerikai hírszerző ügynökséggel, sőt azt is „kikotyogta”, hogy az alku még Bill Clinton elnöksége idején jött létre.
MTI Hírfelhasználó