Jencike most Jucikázik
2022. január 11. 00:28

„A mi Jucink

Varga Jucika, aki eddig semmilyen szakmailag igazán értékelhető teljesítményt nem nyújtott, kizárólag Orbán jóvoltából bitorol egy magas posztot, durván nekiesett az európai jogász társadalom krémjét jelentő Európai Bíróságnak, mert az elutasította az Orbán rezsim keresetét az un. Sargentini jelentés ügyben.

Nyomják Krahácsot... (ahogy ezt egyik kedvenc szinészem, a néhai Agárdi Gábor oly utolérhetetlen beleéléssel mondotta volt.)

Értem én, hogy csak ezért tarjuk, illetve tartja a fene, csak a Fidesz, de azért előbb utóbb mégiscsak rá kellene ébredni, hogy nem mindenki más, hanem mi megyünk szembe az autópályán, és abból a végén csúnya karambol szokott lenni.

Úgyhogy éppen ideje lenne lecserélni a sofőrt. Nemde?”

Kaltenbach Jenő: Varga Jucika durván nekiesett az Európai Bíróságnak

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Létező és leküzdhetetlen a kettős mérce az EU-ban
    Létező és jelenleg sajnos leküzdhetetlen jelenségnek nevezte a kettős mércét az Európai Unióban (EU) Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő hétfőn egy budapesti rendezvényen.
  • Kenya kész budapesti diplomáciai képviseletet nyitni
    Kenya erősíteni kívánja közép-európai jelenlétét, ezért készen áll arra, hogy minél hamarabb diplomáciai képviseletet nyisson Budapesten - hangzott el hétfőn Nairobiban, amikor Uhuru Kenyatta köztársasági elnök Áder Jánossal tárgyalt. A államfő többnapos látogatásra érkezett Kenyába, a kelet-afrikai ország függetlenné válása óta elsőkét a magyar köztársasági elnökök közül.
  • Újévi üdvözlet a német Abszurdisztánból
    Németország önkívületi állapotban van: németként évek óta úgy érzem már, hogy infantilis emberek ültek a nyakamra.
MTI Hírfelhasználó