Jencike most Jucikázik
2022. január 11. 00:28

„A mi Jucink

Varga Jucika, aki eddig semmilyen szakmailag igazán értékelhető teljesítményt nem nyújtott, kizárólag Orbán jóvoltából bitorol egy magas posztot, durván nekiesett az európai jogász társadalom krémjét jelentő Európai Bíróságnak, mert az elutasította az Orbán rezsim keresetét az un. Sargentini jelentés ügyben.

Nyomják Krahácsot... (ahogy ezt egyik kedvenc szinészem, a néhai Agárdi Gábor oly utolérhetetlen beleéléssel mondotta volt.)

Értem én, hogy csak ezért tarjuk, illetve tartja a fene, csak a Fidesz, de azért előbb utóbb mégiscsak rá kellene ébredni, hogy nem mindenki más, hanem mi megyünk szembe az autópályán, és abból a végén csúnya karambol szokott lenni.

Úgyhogy éppen ideje lenne lecserélni a sofőrt. Nemde?”

Kaltenbach Jenő: Varga Jucika durván nekiesett az Európai Bíróságnak

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Szükséges-e a NATO északi irányú bővítése?
    A bővülés ellen szóló legaktuálisabb ellenérv furcsamód maga a kezdeményezés indoka, azaz Oroszország.
  • Megújuló parkban nyílt meg a Néprajzi Múzeum
    Egy megújuló park szélén, világszínvonalú épületben nyílt meg a Néprajzi Múzeum új otthona a Liget Budapest projekt eredményeként - mondta el az MTI-nek a megnyitó alkalmából a projekt miniszteri biztosa.
  • Orbán Viktor holnap az Országgyűlésben bemutatja Magyarország új kormányát
    Egy nap múlva hivatalosan is megalakul Magyarország új kormánya. Orbán Viktor miniszterelnök egy rövid beszédben mutatja be ötödik kabinetjét, ezután a miniszterek leteszik az esküjüket. Az új kormánynak 14 minisztere lesz, akik közül 11-en minisztériumot vezetnek majd, hárman pedig tárca nélküli miniszteri feladatot látnak majd el. Orbán Viktor korábban arról beszélt: a veszélyek évtizede előtt állunk, és az új kormánynak az a legfontosabb feladata, hogy megvédje a magyar emberek biztonságát – számolt be róla az M1 Híradója.
MTI Hírfelhasználó