Annácska meg a fosztogatás
2022. január 15. 00:40

„Ide vezet, ha egy kormány tíz éven át fosztja ki a saját országának kasszáját. Nyilván a külföldről begyűrűző inflációt nem a magyar kormány okozza, de az, hogy EU-rekorderek vagyunk, és az, hogy nem tudnak semmit mérsékelni rajta, nem véletlen. A stadionok nem fogják megállítani a pénzromlást, a strómanok kitömése nem segít a társadalmon.

Az árstop pedig nyílt beismerése annak, hogy 10 év alatt ez a kormány annyit sem tudott elérni, hogy a legalapvetőbb élelmiszereket mindenki nyugodtan meg tudja venni, akkor is, ha éppen drágulnak. Ennyire képesek teljhatalommal, ciklusokon át tartó kétharmados felhatalmazással. Ezért kell menniük április 3-án.”

Donáth Anna: Tíz éve fosztogatja az ország kasszáját a kormány

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Orbán Viktor Madridban majd Párizsban tárgyal
    Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére, a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt.
  • A csíkszeredai Szent Ágoston plébániatemplom felújítása
    A magyar kormány 26 millió forintos támogatásával cserélték ki a csíkszeredai Szent Ágoston plébániatemplom nyílászáróit és óriási méretű üvegfelületeit.
  • A V4-ek védelmi vezetői: egységes NATO, egységes EU
    A visegrádi országok (V4) - Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia - parlamentjeinek honvédelmi és rendészeti bizottságai kiállnak az egységes NATO és az egységes Európai Unió mellett - közölte a magyar országgyűlési bizottság elnöke a pénteki debreceni tanácskozás utáni sajtótájékoztatón
MTI Hírfelhasználó