Annácska meg a fosztogatás
2022. január 15. 00:40

„Ide vezet, ha egy kormány tíz éven át fosztja ki a saját országának kasszáját. Nyilván a külföldről begyűrűző inflációt nem a magyar kormány okozza, de az, hogy EU-rekorderek vagyunk, és az, hogy nem tudnak semmit mérsékelni rajta, nem véletlen. A stadionok nem fogják megállítani a pénzromlást, a strómanok kitömése nem segít a társadalmon.

Az árstop pedig nyílt beismerése annak, hogy 10 év alatt ez a kormány annyit sem tudott elérni, hogy a legalapvetőbb élelmiszereket mindenki nyugodtan meg tudja venni, akkor is, ha éppen drágulnak. Ennyire képesek teljhatalommal, ciklusokon át tartó kétharmados felhatalmazással. Ezért kell menniük április 3-án.”

Donáth Anna: Tíz éve fosztogatja az ország kasszáját a kormány

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó