Még most is reménytelen
2022. május 13. 01:04

Márki-Zay Péter Facebook-oldala

„Nagyszerű dolgokat is elértünk a kampány során.

Felépítettünk egy olyan közösséget, amelyben az aktivisták és adományozók hatalmas tábora segítette azt, hogy leválthassuk hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát.

Sikerült megvédenünk számos közösséget, így a cigányságot és a melegeket attól, hogy a Fidesz az ellenük folytatott gyűlöletkampányt használja eszközként.

Egy olyan remek kormányprogramot állítottunk össze, amellyel egy jobb hely lehetne Magyarország – még akkor is, ha a Fidesz csinálná meg ezeket a lépéseket.”


Márky-Zay Péter: Nagyszerű dolgokat is elértünk a kampány során

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • A kormány az ország biztonságát és a gazdaságot is megvédi
    Az elhúzódó háborús helyzetben az új magyar kormány két legfontosabb feladatának az ország biztonságának és gazdaságának megvédését nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón. Gulyás Gergely bejelentette, hogy péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak rezsicsökkentett árú üzemanyagot, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter pedig a kormány által nyolc területen bevezetendő extraprofit-különadó részleteiről számolt be.
  • A Kádár-rendszer feltárása nélkül nem érthetjük a jelent
    Száztíz évvel ezelőtt született Kádár János, aki hazánk XX. századi történelmének egyik legmeghatározóbb figurája lett.
  • A digitalizált világ diktatúrába torkollhat
    „Ha a mesterséges intelligenciának átadjuk a döntést, akkor valóban jöhet egy fordulat, amikor valóban már egzisztenciális fenyegetést fog jelenteni az emberi létezésre” – mondja Miklos Lukacs de Pereny.
MTI Hírfelhasználó