A valóság írja át Jakab vagyonnyilatkozatát
Jakab Péter, a Jobbik elnöke azt állította legújabb vagyonnyilatkozatában hogy egy háztartásban él a feleségével és a gyermekeivel. Ehhez képest a valóság az, hogy a miskolci politikus körül csak a botrányok burjánzanak.
2022. június 2. 19:04

Fotó: MH/Török Péter

Jakab ugyan a vagyonnyilatkozata szerint egy háztartásban él a feleségével és a gyermekeivel, illetve felerészben tulajdonosa annak a 106 négyzetméteres miskolci lakásnak, amit 2007-ben vettek, a valóság ezzel szemben az, hogy szerdán a sajtó ismételten leleplezte, hogy a Jobbik elnöke kedden este egy 11. kerületi ház hátsó ajtaján együtt ment be kabinetfőnökével már ha még egyáltalán ez a hölgy pozíciója), a „mamuszosnak" csúfolt Molnár Enikővel.

Jakab a jegygyűrűjét sem hordja, ami újabb bizonyítéka lehet annak, hogy a házasságának vége, a vagyonnyilatkozatban mégis ennek az ellenkezőjét próbálja állítani, amiből nyilvánvaló, hogy az egykor szebb napokat megélt párt elnöke folyamatosan ferdít állításaiban, s ez már a Jobbik mindennapjaira is rányomja bélyegét: éppen a napokban írtuk meg, hogy hamarosan leválthatják Jakabot, hiszen a teljes elnökség és a frakció kétharmada már szembefordult a politikussal.

Ahogyan korábban arról már cikkezett a Magyar Hírlap, a Jobbikon belül sokszor csak "Főtitkárnő"-nek nevezett Molnár Enikő hihetetlen karriert futott be a Jobbikban, nyilvánvalóan Jakab Péter aktív közreműködésével. Molnár Enikő postai levélfeldolgozó volt, majd BKV-ellenőrként üldözte a bliccelőket.

Facebook-videó

Ellenőrként kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a Jobbik sajtóosztályára került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV-ellenőrként ismerhette és a kezdetektől segíthette az egyébként férjezett, háromgyermekes hölgyet, aki indulatos, nyíltszíni vitáik során nem egyszer vetette már a pártelnök szemére, hogy az ő segítségével lehetett csak elnök.

Magyar Hírlap
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A Parlamentben nyílt meg a Kurultaj
  Több mint 20 nemzet képviselőjének jelenlétében a Parlamentben nyílt meg a Bugacon pénteken kezdődő Kurultaj hagyományőrző rendezvény.
 • A háborúk felelősei
  Kizárt, hogy Putyin (elemzést érdemlő) „dühe” ne játszott volna szerepet a támadási parancs előzményeként. Ő az, aki bármit csinált, a közvéleményt befolyásolni képes nyugati médiában csak és kizárólag negatív jelzővel illették, miközben elnöksége alatt a korábban szétzilált Oroszország újfent katonai és gazdasági hatalom lett – fogalmaz Földi László.
 • Adócsalásba bukhat bele a német kancellár
  Arról ír az AFP francia hírügynökség a Hamburger Abendblatt című német lapra hivatkozva, hogy a „CumEx Files" elnevezésű, adócsalási botrány kapcsán az ügyészség már vizsgálja Olaf Scholz német szociáldemokrata (SPD) kancellár e-mailjet. Scholz 2015. január 1-től lebonyolított elektronikus levelezését nézik át.
MTI Hírfelhasználó